I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Inget unikt alls

Instagram svämmar över av bilder på de blommande körsbärsträden i Kungsträdgården, och även här på Fotosidan syns de. Det kanske inte tillför så mycket att jag kommer med några till, men jag kan ändå inte låta bli att fotografera det vackra skådespelet, som inte varar så länge. Jag var inte ensam med kamera där. En del körde med mobilerna, en del med "riktiga" kameror. 

#1

#2

#3

Inlagt 2019-04-28 09:05 | Läst 697 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Fina bilder från vimlet i parken och träden är oerhört vackra. Vi pratade i går kväll om att åka dit men det kändes bara lite för jobbigt. Vi håller oss hemma i trädgården istället.
Hälsningar Lena
Svar från Bjarne 2019-04-28 18:44
Det kan vara väl så skönt det! Tack så mycket för vänliga kommentar om bilderna.
Hälsningar, Bjarne
Visst är det fint med Körsbärsblommorna! Ovanligt lite med folk i dina bilder.. Det brukar vara rejäl trängsel om man är på eftermiddagen.. men jag läste i någons blogg att blomningen nu är över.. blommorna brukar bara sitta i en vecka ungefär.. Konstigt nog så är det Körsbärsblommans dag idag.. när de har blommat över..
Hälsn!
Svar från Bjarne 2019-04-28 18:45
Jag var där närmare solnedgången. Kanske därför det var färre människor på plats då. Tack för kommentaren Jan!
Hälsningar, Bjarne
Hej Bjarne.
Det er da klart, at du må fotografere sådan en farvestrålende begivenhed. Der er da også stor forskel på kvaliteten blandt alle de billede der vise overalt. Jeg falder selvfølgelig for nummer 2, hvor der er opmærksomhed på andet end de smukke blomster. Super at du lige har pigens ene øje med.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Bjarne 2019-04-28 18:47
Hej Erik! Stort tack för din kommentar. Du har rätt i att blommorna kommer fram bäst i bild 2 och det är alltid bra med ögonkontakt.
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Roliga o bra bilder där du fångat människorna också! Hils, LO
Svar från Bjarne 2019-04-28 18:47
Ibland kommer människor med på mina bilder, fast inte jätteofta! Tack så mycket för kommentaren LO.
Hälsningar, Bjarne
Det var väl en bra idé att fotografera fotograferna. I år gjorde jag bara några korta besök tidig morgon i Kungsträdgården och nu gissar jag att det är över! Fint är det i alla fall!
Svar från Bjarne 2019-05-02 18:11
Ett litet försök att göra någon bild lite annorlunda i alla fall! Stort tack Jocke!
Hälsningar, Bjarne