I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Inspirerad av Tunis

Inte Tunisiens huvudstad alltså, utan Lars Tunbjörk. När jag var vid den här platsen och såg motiven, så kände jag en inspiration just från hans bilder. Tunbjörk hade en otrolig förmåga att se bilder av vardagliga situationer och föremål och göra intressanta bilder av dem. Jag menar inte att mina bilder är likadana som hans, men jag kände ändå hans ande över mig på något sätt när jag gjorde dessa, om ni förstår vad jag menar. 

#1

#2

#3

#4

Inlagt 2019-02-21 18:13 | Läst 203 ggr. | Permalink
Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.


Logga in för att kommentera

Hej Bjarne.
Jag kan identifiera mig med dina känslor här. Jag tror att Lars Tunbjörks motiver kan jämföras något till W. Eggleston, som jag har låtit mig inspireras av.
Så därför älskar jag alla 4 bilder här - men speciellt nummer 3 med skyltarna och snö högen.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
PS: När WE berättade för hans fru att det inte var något vackert att fotografera i Memphis - svarade frun: Då måste du fotografera det fula :-)
Svar från Bjarne   2019-02-23 09:34
Hej Erik! Tack så mycket för din vänliga kommentar. Det är kul att du också har hittat en fotograf som ger dig inspiration i William Eggelston. Ja, det är säkert inte bara en! Jag ska absolut googla lite mer om WE - har redan börjat! Det är roligt att fotografera det fula ibland!
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Hög kvalitet på dom bilderna och bra omväxling mot naturmotiven!/ Björn T
Svar från Bjarne   2019-02-23 09:34
Tack så mycket Björn. Det är bra att växla motivområde ibland!
Hälsningar, Bjarne