I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Lunchfångad nysnö

Jag jobbar hemifrån en hel del på grund av ett världskänt virus. Då kan det vara skönt att lämna huset lite vid lunchen och få lite luft. Nu hade det dessutom kommit nysnö på natten, vilket jag inte kunde låta bli att föreviga.

#1

#2

#3

Inlagt 2021-01-28 20:41 | Läst 1340 ggr. | Permalink
Hej Bjarne.
När snön är så här är det en vacker syn. Det ser sällan ut så här i Roskilde. Men nu kan det snöa nästa vecka och frost dygnet runt. Sedan får vi se om jag kan komma ut på trappan och ta några riktiga vinterbilder.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Bjarne 2021-01-30 08:50
Hej Erik! Hoppas du får tillfälle till någon vinterbild i Roskilde också. Tack så mycket för din kommentar!
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Gäller passa på snart är den borta igen i Skåneland.
///Gun-Inger
Svar från Bjarne 2021-01-30 08:51
Tja, nu är det kallt så den kanske får ligga ett tag! Tack för kommentaren Gun-Inger.
Hälsningar, Bjarne
Såna här vackra miljöer måste man bevara, helt rätt tänkt. Jag sitter också hemma flera dagar i veckan och brukar försöka gå ut på lunchen om det inte regnar. Annars rör jag mej inte många steg när jag jobbar hemma och det blir tröttsamt i längden, både fysiskt och mentalt.
Hälsningar Lena
Svar från Bjarne 2021-01-30 08:54
Jag håller med om den mentala tröttheten. Det blir enahanda och bara en massa distansmöten. Tack för kommentaren Lena, kul du gillar!
Hälsningar, Bjarne
Jag har samma sitts att vi måste jobba hemifrån. Sån befrielse att komma ut en sväng på lunchen. Fin miljö du har hos dig och fina bilder.

MvH
Johnny
Svar från Bjarne 2021-01-30 08:57
Jo, vi är många som har det så. Tack och kul att du gillar bilderna!
Hälsningar, Bjarne
Fina bilder. Det gäller att passa på när man kan.
Jag jobbar också hemifrån sedan mitten av december. Försöker ta en lunchpromenad varje. Det är så lätt till att man blir sittande på häcken alltför mycket.

Hälsningar Jörgen
Svar från Bjarne 2021-01-30 09:00
Då är du i en första tillvänjningsfas! Jag har kört mestadels hemma sedan mars. Viktigt att ta chansen att komma ut. Tack för kommentaren Jörgen!
Hälsningar, Bjarne
Fantastiskt att vi får njuta av vinter i hela landet i år! En bra kombo med pandemin också...om det nu är något positivt. Det är så fint med snötäckta grenar och växter vilket framhävs i serien. Jag brukar utse en favorit i varje inlägg och denna gång är det #1. Den fångar det just tillfrysta vattendraget. Noterar särskilt den infrysta, vad jag tror är, tallgrenen med kottar. Bra!
Svar från Bjarne 2021-02-06 09:01
Ja vatten blir trevligt även i frusen form. Är nog inte tall, men det spelar mindre roll. Visst är det bra att ha dessa motiv att "trösta" sig med i eländet. Tack så mycket Jocke!
Hälsningar, Bjarne