I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Lunchpromenad i oktober

Jag kände för att återvända lite till den färgglada tiden. På grund av det här eländiga viruset jobbar jag hemma en hel del. Då är det skönt att gå på en lunchpromenad mellan alla distansmöten i Skype. Då finns ju chansen att ha en kamera med sig och ta några bilder på vägen. Inget ont som inte har något gott med sig!

#1

#2

#3

Inlagt 2020-12-05 08:41 | Läst 1393 ggr. | Permalink
Det gör du ju helt rätt i. En skön promenad i friska luften för öka på endorfinerna. Det blev en fin färgklick i övrigt nedtonad miljö
Svar från Bjarne 2020-12-06 09:21
Det är superskönt med den lilla stunden. Tack så mycket för kommentaren Nini!
Hälsningar, Bjarne
Härligt att det fortfarande finns färger kvar i naturen! Bokens löv kan man lita på..
Hälsn!
Svar från Bjarne 2020-12-06 09:22
Tja, det var ju i slutet av oktober. Nu är det mer kalt, även om det kan sitta lite bruna löv på vissa bokar. Tack för kommentaren Jan!
Hälsningar, Bjarne
De där lunchpromenaderna gör ju att man överlever, man bara måste komma ut och röra sej lite. Jag blir förvånad att ni fortfarande har så mycket färg kvar i naturen. Första bilden är extra fin.
Hälsningar Lena
Svar från Bjarne 2020-12-06 09:24
Inte nu längre, det här var i slutet av oktober. Kul att du fastnar för första, ett motiv jag inte kunde gå förbi! Tack för kommentaren Lena.
Hälsningar, Bjarne
Hej Bjarne.
Du har helt rätt. Det måste finnas lite färg - både på fotografierna och i livet. Du visar det också här - speciellt på nummer 1 - gillor.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Bjarne 2020-12-06 09:25
Hej Erik! Ibland är det skönt att återvända till tiden då det var mer färg. Härligt att du också gillar den första! Tack så mycket för din kommentar.
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Det är härligt att gå ut och lufta sig lite. Jobbar också hemma så miljöombytet saknas. Det får man göra på lunchen istället. Fina bilder att se från oktober. Det behövs nu i det gråa.

MvH
Johnny
Svar från Bjarne 2020-12-06 09:29
Tack så mycket Johnny! Det är många som fått ställa om sitt sätt att arbeta och man får försöka hitta sätt att få det att fungera ändå.
Hälsningar, Bjarne
Mjukt och vackert i dämpade färger, mycket snyggt! Gillar extra hur ljuset ger form åt buskagen i andra och sista bilden! Hälsningar/ Björn
Svar från Bjarne 2020-12-06 09:32
Så kul att du avviker lite och gillar andra och sista istället! Man ser olika saker i bilder. Tack så mycket för kommentaren Björn!
Hälsningar, Bjarne
Ja det var på den tiden det fanns färg ;)
Snygga alster som sticker ut på riktigt..
Mvh/Gunte..
Svar från Bjarne 2020-12-06 09:33
Det var det. Tack så mycket för vänliga kommentar Gunte!
Hälsningar, Bjarne
Kreativitet i livspusslet. Tänk om luncherna ändå vore lite mera färgglada. Förstår att du fick backa tillbaka till oktober för det. För nu är det bara grått, grått, grått. #2 är den bild som sticker ut på ett bra sätt. Jag gillar hur ljuset träffar ovansidan av buskagen och det blir ett fint djup i bilden. Den ljusa (kluvna?) grenen till i skogen är ett bra blickfång.
Svar från Bjarne 2020-12-08 20:22
Jo, nu är det allt grått! Skönt att tänka tillbaka på en färgglad tid ibland. Du ser samma sak i #2 som jag själv reagerade på. Kul att du ser en så'n liten detalj som den lilla ljusa grenen. Många tack!
Hälsningar, Bjarne