I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Mer Toscana

Under veckan i Toscana i augusti gjorde vi flera utflykter åt olika håll. Ett axplock av intryck kommer här!

#1

Pisa

#2

#3

San Gimignano

#4

San Gimignano

#5

Volterra

Inlagt 2021-09-04 09:29 | Läst 1174 ggr. | Permalink
Vacker nyans och ljus, i bild 3 ser det ut som du hade svårt att undvika människor, men det visar den trängsel som det kan vara. Kul att det ser ut som att det är bäst att skydda armbågen med munskyddet
Svar från Bjarne 2021-09-05 09:26
Tack för det Peter! När det var som mest folk tog jag även på munskydd utomhus, men det var bara vid enstaka tillfällen det behövdes. Eftersom det är krav inomhus i offentliga miljöer är det många som sätter det på armen för att ha det lätt tillgängligt nästa gång man ska gå in.
Hälsningar, Bjarne
Europeisk kulturhistoria i sig.
- hawk
Svar från Bjarne 2021-09-05 09:26
Viss är det, tack Håkan!
Hälsningar, Bjarne
Hej Bjarne.
Mer Toscana - ja tak.
Foto nummer 2 viser et typisk landskab fra egnen. Min favorit i serien er nummer 4, hvor du har gjort dig meget umage med at komponere smukt.
Med mange venlige hilsener fra erik.
Svar från Bjarne 2021-09-05 09:29
Hej Erik! Det är lätt att det blir "semestershapshots" men jag försöker stanna upp och tänka efter innan jag knäpper av. Stort tack för kommentaren!
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Intressant med de uppstickande träden i #2 en bit bort. Många olika mönster har du fångat i en och samma bild! Favorit i serien är #4 där olika stilar möter varandra och allt stenmaterial som används för att bygga bo. Övergången mot horisonten ger en hint om att det är ganska varmt i luften (soldis).
Svar från Bjarne 2021-09-11 18:45
Det får nog betecknas som soldis i bild 4. Jag gillar cypresserna i bild 2, men inte elledningarna som korsar bilden. Jaja, man kan inte få allt! Tack så mycket för kommentaren Jocke!
Hälsningar, Bjarne