I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Nära danskens fall

Jag är kvar i "Danska fall" naturreservat vid Simlångsdalen. Denna härliga oktoberdag är nu en månad bort och färgglada skogar har blivit mer murriga och blöta också för den delen. November har inneburit mycket regn. Då tänker jag gärna tillbaka till denna fina oktoberdag med fotokompisarna. Vi är förstås "vanliga" kompisar också ifall någon undrar!

#1

#2

#3

#4

#5

Inlagt 2021-11-25 20:24 | Läst 952 ggr. | Permalink
Hej Bjarne.
Du har tur att dina vänner också är dina fotovänner. Tyvärr har jag ingen av dem - ØV.
Vackra vackra höstfärger. Nummer 1 och 2. Nummer 1 där man anar den kuperade terrängen. Nummer 2, där trädstammen nästan helt kommer ut ur bilden. Jag bläddrar snabbt förbi det där med "vispad grädde" :-)
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Bjarne 2021-11-27 15:01
Hej Erik! Jag förstår inte vad ØV betyder. Det är synd om du inte har någon att fota med, men jag hoppas du har andra vänner. Bra att du är tydlig på vad du gillar och vad som inte är din grej. Vispad grädde, den liknelsen har jag inte hört förut! Stort tack för kommentaren.
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Erik Madsen 2021-11-27 15:53
Hej igen.
ØV betyder något i stil med - arh det är (ærgerligt) synd.
Jo, jag har vänner med andra intressen.
// Erik //
Magiskt vacker höstskog och jag gillar verkligen de olika färgtonerna på löven i dina bilder, ffa bild två där det fortfarande är lite grönt. Det ser ut som ett helt annat typ av landskap på bild tre.
Hälsningar Lena
Svar från Bjarne 2021-11-27 15:02
Jag älskar verkligen höstfärger. Bild tre är tagen mycket nära höstfärgsprakten, men det syns inte alls i den bilden. Tack så mycket för kommentaren Lena!
Hälsningar, Bjarne
Där är verkligen rasande vackert, det ser jag på bilderna, så fint! Aldrig varit där, påminner om det skånska landskapet.
Svar från Bjarne 2021-11-27 15:03
Det är ju inte långt från Skåne, så det är kanske inte konstigt att det finns likheter. Det var mitt första besök på platsen, men jag hoppas det blir fler. Tack så mycket för kommentaren Stefan!
Hälsningar, Bjarne
Alltså! #3
Ännu en bild att göra en tavla av! Mjukt rinnande vatten, fallande vatten, stenar och grenar. Så harmonisk och lugn!
#2 är sticker också ut med stammen som skär genom bilden omgiven av höstprakt.
Svar från Bjarne 2021-12-05 08:38
Vatten är ofta trevligt. Stort tack för kommentaren Jocke!
Hälsningar, Bjarne