I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Skönt vid stranden

För två helger sedan tog jag en tur till havet. En härlig solig dag med lite vårkänsla i luften. Det är så avkopplande att gå längs stranden. Sträckan blev Haväng - Vitemölla tur och retur.

#1

#2

#3

#4

Inlagt 2022-03-19 08:33 | Läst 839 ggr. | Permalink
Du hade mer tur med vädret än jag :-) Jag blir förstås lite nyfiken på vad det står på skylten. Skuggorna på sista bilden ser ut som kinesiska tecken eller så har du en liten kille där som klättrar i trädet.
Hälsningar Lena
Svar från Bjarne 2022-03-23 16:41
Kollade inte bakom skylten, men jag tror det är en livboj där! Nix, ingen som klättar i trädet. Tack så mycket för kommentaren Lena!
Hälsningar, Bjarne
Hej Bjarne.
Det här är några riktigt vackra svartvita naturbilder som du presenterar här.
Jag är särskilt imponerad av de vita molnen i din puffbild. Nummer 3 är nog min favorit, med ljusa/skuggeffekterna.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Bjarne 2022-03-23 16:42
Hej Erik! Molnen var viktiga i första bilden. Den enklaste bilden fångar visst ditt hjärta! Många tack för din kommentar.
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Fastnar direkt för skylten. Bra komposition i #2. En ganska minimalistisk bild som jag tycker gör sig mycket bra i svartvitt. Skuggorna som fastnar på skylten i #3 ger en nyfikenhet i vad som "står i vägen" för solens strålar?
Svar från Bjarne 2022-03-23 16:44
Jag funderar på om #2 borde varit mer i panoramaformat, men det är kul att du gillar den som den är. Minns inte vad som orsakar skuggorna på skylten, men sannolikt ett träd! Tack så mycket för kommentaren Jocke.
Hälsningar, Bjarne