I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Solsidan

Nej, det har inget alls med TV-serien att göra. Jag hade tillfälle att gå en promenad i det vackra vädret i trakterna väster om Solsidan. Det blev inte så många bilder tagna, men jag tänkte ändå visa två av dem bara för att jag inte har något annat för mig just nu.

#1

Dammsjön. Det var ett mycket vackert ljus på udden vid sjön i verkligheten. Jag  känner att bilden inte gör upplevelsen rättvisa till hundra procent.

#2

De här stenarna låg fint arrangerade vid Erstaviksbadet. För att göra bilden mer spännande, så har jag bildbehandlat ganska hårt. Kontrasten var låg från början och bilden var lite tråkig som den var.  

Inlagt 2013-06-13 19:12 | Läst 2359 ggr. | Permalink
Hej Bjarne! Att ta en kort promenad med kameran är aldrig fel. Ibland blir det inga vettiga bilder, ibland dyker bara ett fåtal motiv upp som man fastnar för och knäpper några få bilder, ibland blir det storslam! Tycker att din andra bild innehållsmässigt är den mest spännande av de två, men jag hade nog valt att behandla bilden aningens mindre hårt. Men jag vet att det är svårt att få till önskvärt utseende på bilden när den är fullständigt kontrastlös och bilden är definitivt värd en publicering!
Må gott i midsommarhelgen! /Ulf
Svar från Bjarne 2013-06-20 07:31
Hej och tack Ulf! Mmm, jag drog nog lite väl hårt i vissa reglage, men det är alltid kul att testa. Missade att skiva blogginlägg förra helgen, så jag får ta mig i kragen och komma med något nytt snart!
Ha en riktigt skön och (utvärtes) torr midsommar!
Bjarne