I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Typiskt västkustskt

Säg den rubriken snabbt 10 gånger! Nåja, det är i alla fall bilder från Bohuslän de första skälvande dagarna i augusti. Några dagar som dessutom bjöd på mest uppehållsväder. 

#1

Marstrand

#2

Marstrand

#3

Fjällbacka

#4

Fjällbacka

Inlagt 2023-09-16 18:48 | Läst 720 ggr. | Permalink
Fjällbacka i augusti känns väldigt bekant för det är en tid då dykningen är som finast på västkusten. Vi brukar bo i Hamburgsund men Fjällbacka är ju bara ett stenkast bort. Klipporna och de fina trähusen är bekanta motiv. Du har fångat dem fint.
Hälsningar Lena
Svar från Bjarne 2023-09-18 20:51
Då förstår jag att det känns bekant! Kul att du gillar. Tack så mycket för kommentaren Lena!
Hälsningar, Bjarne
Det är platser jag har varit ett antal gånger, särskilt på Marstrand där hamnade många konferenser och företagsevent. Som du säger typiskt västkustskt, dina bilder visar fint denna miljön. Intressant på den sista bilden, ser ut som man gjutet stöttor för att hålla upp berget
Svar från Bjarne 2023-09-18 20:53
Precis. Jag hade nog varit glad för stöttorna om jag bott i något av husen nedanför stupet! Tack så mycket för kommentaren Peter.
Hälsningar, Bjarne
Västkusten är väldigt olik östkusten, men vilket som är "bästkusten" kan det råda delade meningar om. Jag tycker du visar fina bilder här som känns välkomponerade.
Svar från Bjarne 2023-09-18 20:56
Jag ger mig inte in i debatten om östkust vs västkust, utan konstaterar bara att båda har sin charm. Tack så mycket för kommentaren Morgan!
Hälsningar, Bjarne
Det går knappt att säga en gång i följd...jag gillar särskilt #1. Bra komposition med mycket himmel. Husen drar till sig blicken, trots att de dess färger smälter in bra i omgivningen. #4 känns väldigt Fjällbacka med berget i slutet av vägen. Säger jag som besökt Fjällbacka en gång i mitt liv
Svar från Bjarne 2023-09-18 20:58
Jag förstår att första bilden är i din stil. Första bilden är ju den "luftigaste". Härligt att du känner igen Fjällbacka efter det enda besöket! Stort tack för kommentaren Jocke.
Hälsningar, Bjarne
Där är mycket vackert, de flesta av oss har väl någon gång semestrat på västkusten och känner igen en del. En blåsig dar i början av Mars är där nog något annorlunda, det hade varit spännande att se det då. Det är mycket vackra idylliska sommarbilder du visar här.
Svar från Bjarne 2023-09-18 20:59
En ovädersdag hade säkert gett mycket spännande bilder här. Tack så mycket för kommentaren Stefan!
Hälsningar, Bjarne
Härliga utsnitt från vackra västkusten :-)
Hälsningar Halina
Svar från Bjarne 2023-09-18 21:00
Tack så mycket för det Halina, kul du gillar!
Hälsningar, Bjarne