I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Vinklar och vrår

Äldre hus har ofta en stor portion charm tack vare att de inte är så "rena" i sin design, utan att det verkar som man byggt på och byggt ihop efterhand. Hur medveten designen är har jag svårt att bedöma, men jag gillar resultatet.

#1

#2

#3

Inlagt 2019-08-13 20:39 | Läst 177 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Visst blir det mkt roligare när designen inte är så strikt! Håller med dig om att det ser ut som man byggt på efter hand, och varför skulle man inte göra det? Skönheten kan diskuteras, men charmen är odiskutabel. Härliga bilder på fransk byggnadskonst, fransk kände jag mig övertygad om pga av fönsterluckorna och dom utanpåliggande avloppsrören också innan jag såg att du har både Frankrike och Paris bland nyckelorden. Mysiga bilder med mkt fransk känsla.....Hälsningar/ Björn T
Svar från Bjarne   2019-08-14 18:21
Tack för en mycket givande kommentar Björn! Det franska går tydligen fram innan det blivit bekräftat av nyckelorden.
Hälsningar, Bjarne
Håller med, det blir spännande med alla olika lösningar som blir när man pusslar ihop olika byggnader så här! Gick själv en liten runda bland byggnaderna på Riddarholmen i Stockholm idag, hittade små gränder där som jag tidigare missat.. Tror Birger Jarls runda torn där är från mitten på 1200-talet, och är det äldsta huset..
Hälsn!
Svar från Bjarne   2019-08-14 18:22
Jajamen, Riddarholmen, Gamla Stan och Söder har många fina miljöer. Tack för kommentaren Jan!
Hälsningar, Bjarne
Det är det oordnade som står för spänning och intressanta ögonblick, det välordnade bara strömmar förbi med en gäspning.
Svar från Bjarne   2019-08-14 18:23
Så sant som det är sagt! Tack för kommentaren Stefan.
Hälsningar, Bjarne
Hej Bjarne.
Jeg får et deja vue fra vores tur til Paris for mange år siden, hvor vi havde en udsigt fra vores hotelværelse, som lignede dine herlige billeder.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Bjarne   2019-08-15 17:54
Hej Erik! Det var trevligt att du känner igen dig från ditt besök i Paris! Då har jag kanske lyckats fånga lite av karaktären.
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Om byggnader är vackra så är det så här..fy och usch för modernt skit..
Med vänlig hälsning/Gunte..
Svar från Bjarne   2019-08-15 17:54
Där uttryckte du din åsikt mycket tydligt! Tack för kommentaren Gunte.
Hälsningar, Bjarne

Innehållskategorier