I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Vinterpromenad 3 feb - början

Förra söndagen var fin och jag bestämde mig för att gå en lång promenad med hunden i skogen hemmavid, som är på Nävlingeåsen i Skåne. Normalt tar den här rundan ungefär två timmar, men med diverse fotostopp blev det nästan tre den här gången. Det låg en hel del nysnö i terrängen och på träden, så det gjorde, enligt mitt tycke, naturen ännu mer bildskön.

Det var soligt till att börja med, men med tiden drog det in moln, så det var ett varierande fotoljus. Det blev ganska många bilder på minneskortet, och även om inte alla kommer med i bloggen, så delar jag det ändå på tre blogginlägg. Detta är det första. Någon bild som är bättre än de andra?

#1
 

#2

#3
De här ängsmarkerna betades tills inte för så länge sedan, men nu har de varit övergivna några år. Vad kommer att hända i framtiden? Växer de bara igen? Blir de en granplantering? (Även nästa bild)

#4

#5

Jag hade svårt att få till en bra komposition i bokskogen. Svårt att se skogen för alla träd! Ljuset skulle vara passande också och inte för hårt.

Inlagt 2013-02-09 09:57 | Läst 3587 ggr. | Permalink
Hej Bjarne!
Här fastnar jag för bild nr 2 utan allt för mycket funderande. Staketet och stenmuren poppar upp emot mig så som bra vidvinkelbilder ska göra. Solljuset i bilden värmer och den vitpudrade täta granskogen är en fin fond!
/Ulf
Svar från Bjarne 2013-02-13 18:25
Hej Ulf! Tack för det. Den bilden har ju mest djup av alla, så det ligger mycket i vad du skriver.
Hälsningar
Bjarne
Bild 2 sticker ut bäst idag tycker jag! Fint med staket och känsla finns där i bilden. Allt gott
Svar från Bjarne 2013-02-13 18:26
Oops - här fanns en massa kommentarer jag inte visste om. Något har visst hänt med mina avsieringar!

Tack för kommentaren och du instämmer visst med Ulf!
Hälsningar
Bjarne