I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Vitt och gult

De är så sköna, de här sommarkvällarna vi har nu. Det har ju blivit meteorologisk sommar, även om det är kalendarisk vår än. I söndags eftermiddag och kväll blev det en tur till Stenshuvuds nationalpark. Många bilder hade vitsippor, gulsippor och andra blommor inom bildytan.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

Inlagt 2018-05-10 09:30 | Läst 1166 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Det är fascinerande att en blomart kan breda ut sig så totalt som Vitsippor gör, känns nästan overkligt! Sen vissnar dom och andra kommer efter.. som om inget har hänt.. En kort tid som det gäller att hinna med.. Fina bilder!
Hälsn!
Svar från Bjarne 2018-05-10 18:21
Verkligen, det kan bli riktiga mattor med vitsippor. Tack så mycket för kommentaren Jan!

Hälsningar
Bjarne
Hej Bjarne. Det er lige fascinerende hvert år, med sådan et tæppe af anemoner. Vi har også haft metereologiske sommerdage her i DK - flere end nogensinde så tidligt på året.
Det er svært at udpege en enkelt favorit i denne smukke serie, så det vil jeg undlade denne gang.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Bjarne 2018-05-10 18:24
Det är lika vackert med alla dessa blommor varje år! Det går mycket bra med kommentarer utan favoritval, jag är tacksam för att du tog dig tid att skriva lite!
Jag önskar dig fina vår- och sommardagar!
Bjarne
Tröttna aldrig på dessa fina naturfärger! Sköna bilder från dig!
Svar från Bjarne 2018-05-10 18:25
Ja, det är härligt när grönskan och blommorna kommer. Stort tack för kommentaren Dan!
Hälsningar, Bjarne
Oj, vad vitsippor! Och mkt gulsippor också, fantastiskt vackert ! Härlig natur är det, och naturen slösar för det mesta, snålar inte på något, jättefina bilder, hälsningar/ Björn T
Svar från Bjarne 2018-05-11 09:13
På vissa ställen är det verkligen massor, främst med vitsippor. Det kan se ut som det haglat. Stort tack för kommentaren Björn!
Hälsningar, Bjarne