** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **
Ur en utlandssvensk frilansfotografs synvinkel

Ett första inlägg

Jag ska be att få presentera mig. Jag är en 35 år gammal frilansfotograf med journalistisk inriktning, för det mesta i magasinsformat. Fotosidan har varit en daglig vana nästan sedan sidan startade, och enormt mycket kunskap och inspiration har hämtats härifrån. Men det är först nu jag kommit mig för att skriva blogg, och jag hoppas att det ska vara till glädje.

För fem år sedan gjorde kärleken att jag började tillbringa större delen av året i New London, Connecticut, mitt emellan New York och Boston. Resten i Stockholm och Linköping. Jag arbetar tillsammans med skrivande journalister eller på egen hand. Ofta blir det reportage om sociala rörelser, miljö och politik, och så personporträtt. Mitt mest regelbundna gig är konstrecensioner på nätmagasinet Omkonst. Då och då kan man läsa mina reportage och personporträtt i Fotosidan Magasin.

Här kommer jag dela mina tankar om arbetet som fotograf och skribent, om att ha två vitt skilda platser att kalla hemma, och om livet i stort. Möjligen blir det ett och annat ord om fototeknik också.

På återseende!

Inlagt 2016-11-22 23:58 | Läst 843 ggr. | Permalink
Mycket välkommen!
/B
Svar från MattiasL 2016-11-24 00:39
Tack Bengt!
Låter som det kan bli intressant att följa :-)
Svar från MattiasL 2016-11-24 00:39
Ska göra mitt bästa :-)