Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

Min ledtråd till fotofikat Dagnys den 3 september - Uppsala

Per "Otten" var rask i den sista ledtråden till fotofikastället, han kom ju ända fram! Fick nu lite brått att lägga ut min ledtråd... Kanske har några redan räknat ut var vi träffas eller fått besked mailledes? Ni som inte har någon koll ännu - här är min ledtråd! 

Vi träffas alltså i en lokal där en (dam)frisörsalong har huserat ett antal år. Där har jag suttit ett antal gånger, men en fikamugg i ena handen (den i bilden) och kameran i beredskap... Njaa, inte riktigt men närapå...

Interiörbilder från damfriseringar tenderar vara något avskräckande pga att kunderna har försetts med diverse märkliga utstyrslar... 

Därav uppstår behovet av bonusbilder - se nedan - de har inget med fotofikaplatsen att göra med, annat än att både folk och bilar passerar där.

 

 

 

Inlagt 2011-08-31 18:37 | Läst 1880 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Har det varit en damfrisering där? När då? Jag vet bara att det var ett tråkigare fik innan detta fik... :)
/Anna
Svar från RHelena 2011-08-31 22:33
Visst är det så! Det var rätt länge sedan, försöker komma ihåg hur många år det kan ha varit, men går på nit. Kan ha varit rent utav på 80-talet, men du var nog för ung då...?
enanse 2011-09-01 08:33
Under 80-talet bodde jag i Linköping med föräldrarna. Kom hit först som student -98, igen, så jag missade damfriseringen med x antal år. :)