Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

I väntan på den rätta stunden... Och så blir det Dagnys - after work!

I väntan på den rätta stunden... håller på och laddar upp för att ta hand om alla rockfestivalbilderna som ju är ett antal hundra... för att sedan kunna lägga ut ett flertal av dem i god ordning och med eftertanke.... Ni har sett några av Sweden Rock-bilderna tidigare, i spridda skurar, men resten är värda ett bättre öde än att gömmas i innanmätet på min knasiga dator (grrrr... åt den!)! Bara jag får lite tid över. Mina föräldrar kommer i morgon - på grund av hälsoskäl (deras) är det länge sedan de har företagit sig en utlandsresa hitåt - och sedan är det ju Midsommar - men sedan!

I väntan på den rätta stunden lägger jag in här ett par maritima bilder där jag försöker efterlikna - ja, vad? I stunden när bilderna lektes fram försökte jag inget alls, men resultatet gillade jag oavsett om detta är att betrakta som efterapning av något "tidlöst" gammalt analogt, foton tagna med en uråldrig och "dålig" men nostalgiframkallande kamera... Missade förresten nyligen en kurs som jag hade velat vara med på - "Fota med Holga"....

 

 

 

 

På den tiden när några av toykameramärken (t.ex. Diana) kom till var kanske folk lite blyga inför en kamera fortfarande. Det gäller inte längre - utom vad gäller oss som helst är den fotograferande delen av situationerna...

 

Dagnys säsongsavslutning hinns inte med före Midsommaren, men det är ju aldrig för sent att träffas ändå! Alla ni som är intresserade att ansluta till Dagnys fikagäng i form av after work är välkomna till Katalin torsdagen den 28 juni kl 17. Katalin ligger förresten bredvid Broströms Kafé; praktiskt eller hur?! Intill stationen, lika praktiskt det!!

 

 

 

Inlagt 2012-06-18 19:42 | Läst 4243 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Hej Rauni,
jag har tänkt några gånger under våren att jag kanske skulle ta mod till mej och ansluta till ett fikatillfälle. Det har inte blivit av och på torsdag åker jag till västkusten för dykning och foto. Jag är ny medlem i UFS och pysslar helst med undervattensfoto, men det blir en del annat också. Vi kanske ses till hösten. Gillar din ensamma svan.
Hälsningar Lena
Svar från RHelena 2012-06-18 20:18
Hej Lena, du är väldigt välkommen in i vårt sällskap! Håll utkik efter höstens träffar här bland bloggarna!

Jag har sett dina fantastiska undervattensbilder sedan tidigare. Fick lite uppmuntran för undervattensfoto från dig vid något tillfälle, tyvärr har det inte blivit mer uv bortsett från en resa med snorkling i fina vatten. Dina djup är lite mer krydda i! Ha det kul på västkusten!
Svanen med unge är jättefin! :)
Glad Midsommar, Rauni! Min spenderas i Hälsningeskogarna bland släkt och mygg. :) Och vi ses på Katalin. :)
/Anna
Svar från RHelena 2012-06-19 23:17
Tack Anna och ha det fint du med i helgen! Hälsingeskogar och släkt verkar ju finemang, men mygg... usch...! Vi ses!