Fotografiska rökringar

Bilderna i bloggen kan med fördel förstoras!

Får man göra så här?!

Jo, alltså...

Nu sitter jag här med ett glas bärnstensfärgad dryck från Tennessee och frågan är ju om mitt, eventuellt, tillfälliga oförstånd beror på detta eller om jag blivit lite lätt tokig. Är det kanske så att jag vill köpa mig femton minuter i rampljuset?

Situationen får ses som lite prekär, för det är de facto så att jag har både en .se-adress i mitt namn och tillhörande webbhotell. Detta har dock inte utnyttjats till någon blogg, även om jag skulle kunna installera tio sådana. Detta torde bero på att det känns lite meninglöst att bara köra megafonen rätt ut i ett universum av ettor och nollor. Varken de förra eller de senare lär ju bry sig särskilt mycket. Jag tror inte att de kan rycka på axlarna ens. Går det att dra någon annan slutsats än att jag till det facila priset av en uppgradering av medlemskapet från brons till silver köpt mig lite uppmärksamhet i Sveriges största fotoankdamm?

How many microphones?

"Hello, is this thing on?!"

Fårskalle!

Ovanstående kanske är öppet för tolkning och det är väl meningen. ;) Jag kände dock att några bilder kunde vara på sin plats...

Helt apropå bilder så är det nog just det -  att man kan publicera bilder utan att det måste kännas som om att de stämplas med " detta är bra och jag står för det". En serie bilder som berättar något, men som inte håller lysande kvalitet, passar bättre i en blogg ihop med en berättelse än i ett album. Jag är nämligen ganska självkritisk... Märk väl, det behöver inte betyda att alla bilder jag lägger upp är bra enligt er, utan bara att allting inte passerar mitt eget knapphål.

Nu borde jag nog sluta så att jag inte skrämmer bort alla läsare helt omedelbart. Fast apropå bilder och den populära diskussionen om Galleri FS så kan jag konstatera att den här inte passade slussens smak:

Metallfågelväntan

Fast jag ska väl inte gnälla för mycket; jag har i alla fall en bild där redan och taket har inte rasat in. En del har ju velat ha en pool med bilder som inte kom in så jag tar ett litet smygsteg på vägen och visar en som inte kom in.

Hmm... Var det någon som orkade läsa så här långt i detta Seinfeld-liknande inlägg? :)

Postat 2011-07-29 00:33 | Läst 1587 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera