Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Missa inte målet



Idag är det målgång för Blogg100 utmaningen som går ut på att skriva ett inlägg om dagen under 100 dagar. För mig som har varit sjukskriven har skrivandet tillsammans med regelbunden motion varit bra terapi mot den envisa arbetsutmattning med tillhörande depression som drabbat mig.

Främst har jag bloggat om rockfoto under Blogg 100 utmaningen. De flesta inläggen har handlat om rockfoto men jag har också givit plats åt andra ämnen. Inläggen om övergivna platser och om Urban Exploration samt inlägg om Huskvarna och Jönköping har lockat många nya läsare till bloggen.

Jag kommer att fortsätta att skriva inlägg och lägga upp dem i bloggen. Men jag tror inte att det kommer att bli ett inlägg om dagen. Nu kommer jag att lägga lite mer tid på inläggen innan jag publicerar dem. Och jag kommer fortsätta att skriva om övergivna platser, Urban Exploration och även publicera ett och annat inlägg om rockfoto framöver.

Bilderna i inlägget tog jag på en internatskola i Ryssland. Jag var bland annat där för att göra reportage om barn som växte upp på internatskolor. Jag skulle gärna återvända till Ryssland. Jag tycker mycket om landet och människorna.



Text och foto: Mikael Good

 

Inlagt 2017-06-08 15:20 | Läst 7564 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Intressanta bilder och resmål. Skulle gärna vilja se detta enorma land, men har nog för mycket sjukdomar, kräver planering att komma 10 mil.
Som vanligt intressant och bra bilder. Har själv försökt mig på blogg 100 men då på instagram då jag inte har så mycket att skriva om just nu. Kommer i mål imorgon då jag hoppade en dag när jag var på resande fot.