Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Missa inte en bloggtävling med fina priser!!!

Nu har min blogg haft över 100.000 besökare och nu drar den tävling som jag utlyste i min blogg i juni i gång (egentligen är det nästan 144.000 som har besökt min blogg sedan starten i februari 2007). Som ett tack till alla mina läsare så vill jag bjuda er på en bloggtävling med relativt fina priser!

Rolf Jansson har sponsrat tävlingen med en gammal fin bälgkamera och en ljusmätare. Men Canon, Nikon och andra kameratillverkare har tyvärr lyst med sin frånvaro vad gäller sponsring av bloggtävlingen.

Som en liten aptitretare kommer här ett foto av prisbordet:



(1). Minolta AF-C, 35/2.8 med blixt och datumbakstycke och ett nytt fräscht batteri. En utmärkt liten analog dogma- eller gatufotokompakt, fungerande exemplar som detta är mycket eftertraktad på begagnatmarknaderna. (2). Zeiss Ikon Ikophot CD ljusmätare. Fullt fungerande, men batteri saknas. Gåva till tävlingen från Rolf Jansson. (3). Solida III med Schneider-Kreuznach Radionar 1:2.9/80 6x6. Fungerar utmärkt på alla tider och bländare, men jag vet inte om bälgen läcker in ljus eller inte, i vilket fall som helst så är det en snygg prydnadskamera. Gåva till tävlingen från Rolf Jansson. Ev. frakt ingår i alla vinster. Den som svarar rätt först får välja först!

Här kommer frågorna, svaren på alla frågorna finns bland mina gamla blogginlägg! Den som först mailar mig de rätta svaren via kontaktformuläret här på Fotosidan http://www.fotosidan.se/member/sendmessage.htm?ID=37807 får välja först!

Fråga 1: Vilket av mina blogginlägg har fått mest besök?
Fråga 2: Vilket objektiv är mitt favoritobjektiv?
Fråga 3: Vilket datum föddes min son Matheo?
Fråga 4: Vad heter min dotter?
Fråga 5: Finn fem fel. I det undre fotot har jag ändrat eller plockat bort fem detaljer från fotoapparaten. Håll ögonen öppna det kan vara lite lurigt att hitta dem!



Dagens låt: It's The End of the World as we Know it - R.E.M

//Chasid

Tävlingen pågår som längst till och med den 31/8-2008. Utgången av tävlingen kan ej överklagas eller bestridas.

Inlagt 2008-08-25 08:12 | Läst 6225 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
har svarat jag med, så det är bara att hålla tummarna:)
Fast jag har hittat sex fel på bilderna med kameran.
Svar från Chasid 2008-08-27 14:34
Jag är medveten om att remmfästet ser lite annorlunda ut på de båda fotona, men det räknas inte, det finns fem andra fel i det undre fotot och ett av felen är ganska så stort!
Mvh//Chasid