Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Är du en vinnare?

Nu är min bloggtävling över för denna gången och jag har två lyckliga vinnare att gratulera! Susanne Andersson svarade rätt på alla fem frågorna och Jimmie Sonelius svarade rätt på tre av frågorna. Jag framför härmed mina varma gratulationer till vinnarna!

Frågorna finns här: http://www.fotosidan.se/blogs/chasid/20403.htm

Rätt svar i tävlingen är:
1. Canon EOS 50D presenteras på onsdag!
2. Sima SF 100. Mitt favoritobjektiv har inte någon röd ring!
3. 8 februari 2008 En liten pojke har blivit född!
4. Marcia
5. Se fotot här under:



Det är mycket som har ändrats om på fotoapparaten men det största kirurgiska ingreppet är bytet av bajonett. Den uppmärksamme läsaren kan säkert se vad det är för bajonett som jag monterat på kameran i photoshop. Fotot är inte tagen enligt Dogmaprincipen utan är kraftfullt manipulerad i Photoshop.

Vi får se om jag fortsätter med tävlingar i min blogg, intresset för den här bloggtävlingen var tyvärr ganska så svalt och jag har fortfarande kvar en ljusmätare samt tre tröstpriser iform av fotoböcker av fotograferna Sune Jonsson, Henry B Goodwin och Lars Tunbjörk... Men skulle någon kameratillverkare eller bokförlag vilja sponsra nästa tävling för en bloggare som har haft nästan 150.000 besök i sin blogg sedan starten i februari 2007, varav lite mer än 100.000 är unika besökare så kanske jag ändrar mig!

Än en gång ett stort grattis till Susanne och Jimmie. Jag postar paketen till er imorgon!

Dagens låt:
Step On - Happy Mondays

//Chasid

Inlagt 2008-09-01 08:48 | Läst 5190 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver