Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

La Donna è Mobile

En strålande sommardag på Öland förra året gick min lilla dotter och jag runt på Borgholms slottsruin. Vi gick igenom salar och rum tills vi kom fram till ett delvis öppet tornrum med bra akustik som jag bara inte kunde låta bli att testa genom att spontant ta upp Verdis La Donna è Mobile från operan Rigoletto. Efter att jag hade tagit i från fotknölarna och sjungit några strofer hörde jag spontana applåder och ett och annat bravissimo från de byggnadsarbetare som höll på att reparera den yttre muren som låg ett stenkast från tornrummet som jag sjungit i.

Nu höll min sånginsats långt ifrån samma klass som Luciano Pavarottis, när jag hör Luciano sjunga La Donna è Mobile får jag rysningar i kroppen. Klicka gärna på dagens låt och lyssna själv på en av vår tids största operatenorer som tyvärr gick bort 2007 men hans sång kommer att leva kvar i många år framöver!


Borgholms slottsruin © Mikael Good, 2008

Dagens låt: Luciano Pavarotti - La Donna È Mobile

//Chasid

Inlagt 2009-05-19 11:08 | Läst 7820 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Hej Mikael!Härligt!Vi har aldrig varit på Öland,
kanske man ska prova.

Varje morgon en daggvåt minut,
när endast morgonstjärnan är vaken
och skuggorna tumla om bland taken,
fattar jag friska beslut.
Nils Bolander.
mvh Rolf.
Öland e fint!
När min fru och jag va där hade vi våra Metisse-cyklar med oss! Metisse är en komination av Mountain Bike och landsvägsracer! :)
Fina cykelvägar på Öland!
Den mest spännan cykelvägen va den på gamla banvallen tvärs över Öland. (Kommer inte ihåg va orterna hette som den går mellan...)

Å Pavarotti.... (Har några skivor med honom)
/Bengan
Eller som man säger i Närke "Flytta på dig Kärring" :0)