Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Rensning i kameraväskan, kryddat med fina foton!

Jag erkänner att jag har alldeles för mycket prylar och därför väljer jag att ta ännu ett djupt tag i mina kameraväskor för att försöka rensa lite bland prylar som jag knappt använder, det är prylar som jag tror kan komma till god användning i händerna på rätt person. För att inte plåga er med foton på fotoprylar i min blogg kryddar jag den med lite "riktiga" foton istället och väljer att länka till mina annonser här på Fotosidan. För den som är intresserad av vad jag säljer så kommer länkarna efter mina foton.

Förövrigt skulle det vara trevligt om fler bloggare kunde lägga in foton i sina bloggar, det är riktigt tråkigt att bara mötas av en lång textradda när jag klickar mig in på en blogg, en fotoblogg på en fotosida borde väl kunna innehålla åtminstone ett foto och då helst inte ett foto på en kamera utan ett foto taget med en kamera istället :)



Katarinahissen © Mikael Good, 2009


Konserthuset Stockholm © Mikael Good, 2008

Ricoh laddare BJ-6 m. batteri för GR-D I & II SÅLD
Contax Metal Hood 4 SÅLD
Canon CA-PS400 dubbelladdare för BP-511A SÅLD
Novoflex Leica-R till Canon EOS adapter SÅLD
Canon Focusing Screen Ee-S för 5D SÅLD
Ricoh Sökare GV-1 till GR Digital I, II & III  SÅLD

Glöm inte bort att ge en slant till jordbävningsoffren på Haiti om du inte redan har gjort det : http://www.hoppetsstjarna.se/

Dagens låt:
Pirate Love - Johnny Thunders


//Chasid

Inlagt 2010-01-24 16:18 | Läst 3076 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Jättebra bild på katarinahissen. Bra att du också förespråkar fler bilder i bloggarna här på fotosidan. Men jag börjar ge upp och söker mig till 591 när jag vill titta på bilder istället. Ska i alla fall börja blogga lite här igen och peppra med bilder och lite text. Kör hårt och ge mig fem bilder nästa gång. Kommer garanterat inte att köpa nåt av dig men uppskattar dina lugna fina bilder som är sköna att vila ögonen på.
Svar från Chasid 2010-01-24 18:57
Det finns många bra sidor att titta på foton på nätet 591 är en av dem! Jag sållar ganska friskt bland bloggarna på Fotosidan och väljer bara att läsa de som är intressanta för mig, de som oftast bara har textbloggar har jag slutat att läsa.

Fördelen att blogga på Fotosidan är att jag når en ganska så stor publik med mina inlägg. Men visst är det lite tråkigt med alla som gödslar med inlägg i bloggen, tänk om alla bloggare kunde vara lika välformulerade och genomtänkta som Affe´s Spånerier, då skulle Fotosidans blogg vara ren och skär dynamit! Jag ska anta din utmaning och krydda min blogg med minst fem foton redan i nästa inlägg!
//Chasid
Mail skickat - kolla inboxen ;-)
/johan e
Svar från Chasid 2010-01-24 18:57
Inboxen kollad och svar är skickat :)
//Chasid
Det där är Slussens fulaste plats, men du har lyckats förgylla den. Bra.
/John-Erik
Svar från Chasid 2010-01-24 18:59
Det är en svår konst att göra något vackert av något som är grått och betongtråkigt, men vädrets makter stor mig bi denna gången med ymnigt snöglopp :)
//Chasid