Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Känd från radio och tidningar

Jag är inte den som strävar efter att synas och höras i media men jag har ändå en förmåga att hamna mitt i rampljuset. Förra året blev jag intervjuad tio gånger av såväl svensk som utländsk media och i år har jag varit med både i radio och i den lokala tidningen och i morgon ska jag vara med i Sveriges Radio P4 igen. En bekant till mig tycker att jag ska börja jobba som marknadsförare :)

Men jag gör mycket hellre intervjuerna själv och jag trivs mycket bättre bakom kameran än framför den. För ett par dagar sedan kom det nya numret av Junia ut. Ett nummer där jag har med ett reportage om en ung småbarnsmamma från Ryssland. Junia går att få tag på i välsorterade tidningsaffärer. Tidningen distribueras även till ett flertal vårdcentraler och tandläkarmottagningar.

Det finns en del skeptiker som säger att det är svårt att få med reportage i tryckta media. Men jag har ändå lyckats med bedriften att få se fem av mina reportage i tryck och två till kommer att publiceras innan året är slut. De två kommande reportagen gör jag helt ideelt och min förhoppning är att dem som jag skriver om kommer att få den hjälp och det stöd som de så väl behöver. Att få vara med och stötta de minsta och de svagaste grupperna ligger mig varmt om hjärtat.



Klicka på länken nedan om du vill läsa mina inlägg eller länka till min blogg utan att behöva störas av all reklam. Som bonus får du se min blogg ungefär som jag själv vill ha den: http://www.chasid.fotosidan.se/blog/index.htm



Dagens låt:
The Smiths - Heaven Knows I'm Miserable Now

//Chasid

Ps: Nu ska jag försöka få tag på ett bra jobb, jag tycker faktiskt att jag förtjänar det efter allt det som jag utsatts för i år! För er som undrar vad det är för illvilligheter som jag har utsatts för så är det bara att börja beta av mina inlägg från januari 2011 och framåt.

Inlagt 2011-08-31 14:16 | Läst 6377 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Som jag skrev på fejan!!!!!
BRA!!!. fram för fina och ödmjuka människor i media, sådana får alldeles för sällan uppmärksamhet där, så fram för mera Mikael Good i media!!! =))

Håller tummarna för dig och hoppar högt för din uppmärksamhet!!

kram
Svar från Chasid 2011-09-01 09:18
Tack Johanna :) Jag vill hellst att de människorna som jag skriver som ska hamna i fokus och inte jag. Men å andra sidan så kan de få mer fokus om jag får mer tid i rampljuset :)
//Chasid