Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Naket och osminkat från Ryssland

En del putsar och fejar på sina kameror innan de varsamt placerar dem på pidestal för avfotografering. Jag väljer istället att visa upp min kamera naken och osminkad. När en kamera bara blir stående så ska den avyttras så att den kommer någon till nytta. 

Min Leica längtar efter våren, då ska den åter laddas med en rulle Tri-X och det ryska objektivet som jag precis har förvärvat ska få en chans att visa vad det går för. Vän av ordning kanske undrar vad det här har med den läsarlockande rubriken att göra? Forsätt att läsa inlägget till punkt så får du svar på din fråga, är mitt svar!



Det börjar även bli dags att samla in fotografier till det första numret av Le Viseur. Klicka på länken så får du instruktioner hur du ska gå till väga: http://www.chasid68.blogspot.com/2012/01/le-viseur.html

Det är inte helt omöjligt att det dyker upp ett naket och osminkat reportage från en liten rysk stad i nummer två av Le Viseur. Jag håller som bäst på att förhandla med en mycket duktig rysk dokumentärfotograf. Jag hoppas verkligen att hon tackar ja till en medverkan. Hennes bilder är i vart fall så bra att hon förtjänar all den uppmärksamhet som hon kan få.

Text och foto: © Mikael Good. All rights reserved.

Inlagt 2012-01-24 14:19 | Läst 15454 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Rätt!
Kameror är till för att användas!
Svar från Chasid 2012-01-24 18:05
Kameror som inte används ska återanvändas, kameror mår inte bra av att inte användas.
//Mikael Good