Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Rätt kompetens till mindre än halva priset

Från och med i dag har jag rätt till nystartsjobb vilket innebär stora lönerabatter för den som anställer mig. Om jag exempelvis skulle få en lön på 20 000 kronor skulle den totala kostnaden för det företag som anställer mig bara bli 14 000 kronor per månad i upp till 450 arbetsdagar!

Jag har tidigare arbetat som lagerarbetare, sjukvårdsbiträde, packare, kulturutredare, redigerare, layoutare, originalare, annonsproducent, informatör, kommunikatör, fotojournalist, reporter samt webbredaktör och jag är bra på att hantera sociala media såsom blogg, Twitter och Facebook. Men framförallt är jag bra på att dra in mycket pengar vilket en av mina referenser kan intyga.

Med tanke på min stora bredd och de goda vitsord och betyg som jag fått från tidigare arbetsgivare borde det inte vara några som helst problem för mig att få ett nytt arbete särskilt inte som jag nu som sagt har tillgång till nystartsjobb. Jag vill verkligen göra rätt för mig och inte leva på ett bidrag som är ungefär hälften så stort mot vad jag tidigare fick i lön.

Trots att jag har varit arbetslös så har jag sett till att hålla mig sysselsatt. Det sista man ska göra är att sätta sig ned och deppa över sin situation och därför har jag valt att lägga min tid på att vässa mina pyramider genom att jobba med skarpa projekt mellan jobbsökandet och de kortare och längre anställningarna som jag har haft. Jag har numera avslutat mitt frivilliga arbete hos Hoppets Stjärna. Men jag avslutade det arbetet med flaggan i topp genom fyra uppmärksammade reportage från Lettland och Ryssland som publicerades i deras månadsbrev och i Junia Magasin under sommaren och hösten. Men jag har fortsatt mitt frivilliga arbete för det nystartade magasinet för samtida dokumentärfotografi Le Viseur.


Thinking outside the box © Mikael Good, 2012

Om du som läser det här är på jakt efter en riktigt bra medarbetare. Tveka då inte att kontakta mig så att vi kan träffas och samtala om ett eventuellt framtida samarbete. Jag har ett par riktigt bra referenser som känner mig väl och gärna berättar om hur jag är på att sköta mitt arbeta. Om de hade ekonomiska möjligheter till det skulle de anställa mig utan att tveka.

I min portfolio finns en del prover på tidigare utförda arbeten: http://www.chasid.fotosidan.se/viewpf.htm?pfID=318240

I det senaste numret av Le Viseur Magazine finns ett av mina socialreportage från Lettland med. Jag har även varit med och formgett och marknadsfört magasinet som har blivit en stor succé med nästan 35 000 läsare: http://issuu.com/leviseur/docs/nummer1


The Winter is coming © Mikael Good, 2012

Text och foto: © Mikael Good, 2012. All rights reserved.

Inlagt 2012-04-19 10:31 | Läst 13908 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver