I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Vitt

Några bilder från veckan som gick när jag var i Stockholm i jobbet. Med tanke på årstiden får vi säkert se mer av den här varan framöver. 

#1

Eriksdalslunden.

#2

Stigbergsparken.

#3

Danvikstull.

#4

Kungsträdgården.

#5

Norra Hammarbyhamnen.

Inlagt 2017-11-26 14:14 | Läst 1705 ggr. | Permalink
Hugaligen - snö! Det är väl oundvikligt antar jag. Intressant att se i dina bilder hur olika snön ser ut beroende på belysning.
Svar från Bjarne 2017-11-26 15:28
Jo, så är det, fast på torsdagen när jag åkte hem var den borta igen. Belysningen spelar verkligen stor roll. Tack för kommentaren Stefan!
Hälsningar, Bjarne
Har sett bilder på mycket snö över delar av Sverige men här hos mig har vi dåligt med den varan. Tycker du fått fina bilder, har lite svårt att se vad dom röda bären är för något. Förmodligen någon prydnadsväxt eller ??? Snyggt i alla fall.
Sten
Svar från Bjarne 2017-11-26 15:29
Försökte också lista ut vad det kunde vara, men jag tror du har rätt i att det är någon typ av prydnadsväxt. Det var ett planerat träd i alla fall. Tack så mycket för kommentaren Sten!
Hälsningar, Bjarne
Snön varade inte länge här heller, men det var fint så länge det varade. Vacker bild på trädet med bären.
Nedre delen av bild två ( om man bara ser löven och få trappsteg ) blev så läckert, som om någon pyntat med lönnlöven där.
ing-marie
Svar från Bjarne 2017-11-27 20:11
Tack så mycket för kommentaren Ing-Marie! Bra tips där också om en bild jag borde ha tagit :) Får tänka på det nästa gång löven ligger på snön där!
Hälsningar, Bjarne