I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Kalk och kottar

Hässleholms fotoklubb fortsätter med sina uteaktiviteter. Förra veckan hade vi stämt träff vid Ignaberga kalkbrott. I sann corona-anda förekom ingen samåkning, utan var och en kom i sin bil till den lilla parkeringen. Den stackaren som stod där körde direkt! Han undrade nog vad denna invasion berodde på. 

#1

#2

#3

#4

#5

#6

Inlagt 2020-05-08 20:25 | Läst 1647 ggr. | Permalink
Ett lite udda resmål kan tyckas. Eller kanske utmanande fotografiskt? Jag fastnat för #3 som jag tycker har intressanta linjer där allt rullar åt höger. Ljuset på stenarna är fint! #6 är riktigt lyckad! Med barren som fyller ut i nederkant. Mycket bra!
Svar från Bjarne 2020-05-09 18:42
"Allt rullar åt höger" - har inte tänkt på det så, men det är sant! Kul att du gillar kottbilden också. Flera klubbkompisar tog ett antal varianter och jag nöjde mig med en, då jag kände att den satt. Tack så mycket för kommentaren!
Hälsningar, Bjarne
Hej Bjarne.
Det var et specielt og spændende fotomiljø, som i har valgt her. Jeg hæfter mig ved nummer 5 med den runde indgang. Nummer 6 er en ekstra bonus som et lille kunstværk - gillas.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
PS: Hvor mange biler kom i kørende i ?
Svar från Bjarne 2020-05-09 18:43
Hej Erik! Ja, det var ett annorlunda utflyktsmål, men det var kul när vi var där. Kul att du gillar tunneln i nummer 5 och kottarna. Stort tack för kommentaren!
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Trevligt med så aktiv och ansvarsfull fotoklubb. Spännande resmål! Vacker bild på kottarna! Ha det gott!
Svar från Bjarne 2020-05-09 18:45
Tänk att kottbilden blev så populär! Ja, det är bra att vi hittar sätt att umgås som känns säkra. Tack så mycket för kommentaren Yvonne!
Hälsningar,, Bjarne