I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Blåsippor och radio

Jag var tvungen att kolla om det dykt upp några blåsippor i backarna i söndags, och visst hade det gjort det! Ett riktigt vårtecken. Jag hittade fyra stycken. Fast jag valde att fotografera lite förfallna byggnader i närheten istället, med och utan hjul. Det här med radio då? Jo, en radio spelade högt och tydligt från huset! Klart oväntat. Blåsippsbilderna får vänta tills de växt till sig. 

Inlagt 2019-03-06 21:23 | Läst 1943 ggr. | Permalink
Måste känts märkligt med musik inne från huset.
Sten
Svar från Bjarne 2019-03-08 18:11
Ja, det var något som inte stämde! Tack Sten!
Hälsningar, Bjarne
Det var spännande med musik från det spökhuset, nåra husockupanter kanske, ja där vågar man nog inte ringa på o be om en kopp socker, lustigt om dom har el kopplad. Spännande blogg, mycket snygg bildbearbetning o teknik!
Svar från Bjarne 2019-03-08 18:12
Stort tack för den vänliga kommentaren LO! Jag ville å ena sidan gå närmare, men jag kände att det kanske inte var läge för det.
Hälsningar, Bjarne
Lite underhåll(ning) här skadar nog inte! :-) , hälsningar/ Björn T
Svar från Bjarne 2019-03-08 18:13
Nä, här behövs definitivt både och! Tack för kommentaren Björn!
Hälsningar, Bjarne
Spännande! I flera bemärkelser. Färgskalan vädret bjöd på matchar byggnaderna väl. Är det en kattbur som står på trappan? Är det katten månne som har diskotek? Jag gillar #2 bäst. Två "hus" av olika karaktär. Skicket på dessa båda får en att fundera över hur det står till. Förfall var en bra kategorisering. Korsdrag i båda fallen?
Svar från Bjarne 2019-03-08 18:14
Det verkar som en kattbur om jag förstorar originalbilden, så du har kanske en hållbar teori där :) Tack så mycket för vänlig och trevlig kommentar!
Hälsningar, Bjarne
Spännande , kanske renovering pågår.
😁
Svar från Bjarne 2019-03-08 18:15
Tror inte det, skicket har varit ungefär sådär ett bra tag. Tack för kommentaren Hans-Åke!
Hälsningar, Bjarne
Så spännande det måste ha varit när du hittade detta hus. Det var kanske ockuperat det är många som gör det i dag. Är där något hus i närheten eller det var i skogen.
Hur som helst så sköna bilder trots de är långt i från sköna på ett annat sätt.
Jag är mycket förtjust i bilder som dessa.
// Gun-Inger
Svar från Bjarne 2019-04-01 19:55
Det ligger inte nära något annat hus, men med åkrar åt ett håll och skogen åt det andra. Ja, kanske ockuperat! Tack för kommentaren Gun-Inger!
Hälsningar, Bjarne