I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

I djungeln

Jag har varit i djungeln! Nåja, det är bara halvsant. Bilderna är inte från tropikerna utan från Skåne. Om man går stigen längs havet vid Stenshuvuds "huvudberg" och viker av in mot land möts man av ett lite svårframkomligt men spännande landskap med mycket vegetation. Jag känner det lite som att vistas i en djungel där i alla fall. 

Inlagt 2021-07-29 08:42 | Läst 1346 ggr. | Permalink
Har man varit i ett Skånskt reservat på våren så är det kanske som en explosion i grönska när sommaren kommer. Var ofta till Stiby backe när vi tillbringade semestern i Skåne på 90 talet.
Sten
Svar från Bjarne 2021-07-29 17:45
Det kan verkligen vara grönt här - och i Blekinge också, där Stiby backe ligger om jag ska vara lite petig! Tack för kommentaren Sten.
Hälsningar, Bjarne
Ser onekligen väldigt grönt ut! Så känns det också här, vi har ju haft en del regn innan det slog om, så kombinationen värme och vatten har gett bra fart på allt grönt. Hälsningar/ Björn
Svar från Bjarne 2021-07-29 17:46
Grönt är skönt brukar man säga. Tack för kommentaren Björn!
Hälsningar, Bjarne
Hej Bjarne.
Det här är några farliga platser som du kommer til her..
Men det kan inte hålla dig tillbaka när det finns stenar i sikte :-)
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Bjarne 2021-08-03 10:05
Hej Erik! Förlåt, jag glömde svara på den här kommentaren. Du har helt rätt i att jag har svårt att hålla fingret borta på avtryckaren när det är sten i sikte! Det var inte alltför svår terräng för att komma till de här platserna, men det blir brantare längre upp. Tack så mycket för din kommentar!
Många vänliga hälsningar, Bjarne