I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Klämdagstur till centralpunkt

Fredagen efter Kristi Himmelsfärdsdag tog jag en liten tur till området runt Frostavallen norr om Höör, vilket ligger ganska mitt i Skåne, därav centralpunkt. Jag vandrade runt och över vulkankäglan Ulfsbjär, som jag kan tänka mig är en av de högre platserna i området. Den skrikande tranan hittade jag dock på vägen dit. 

#1

#2

#3

Inlagt 2018-05-19 08:05 | Läst 1068 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Stenrösen och kvarlämnade grå stegar och vedtravar är tacksamma motiv för en fotograf. Man står alltid lite frågande, varför ligger ni här ? Kan gissa på att herr trana hade en fru som låg på ägg någonstans.
Sten
Svar från Bjarne 2018-05-20 09:39
Lite mänskliga spår i naturen kan vara intressant och det ligger ett torp intill. Jag såg inte Fru Trana, men hon kanske var där någonstans! Tack för kommentaren Sten!
Hälsningar, Bjarne
Mer och mer sommar blir det.. Det 'skira' har väl snart gått över! Vackert är det i alla fall, men ibland känns det som man inte riktigt vet vad man ska satsa på en ledig dag.. utbudet känns för stort.. man blir mest trött.. Fina bilder här i alla fall!
Hälsn!
Svar från Bjarne 2018-05-20 09:40
Ja, det går verkligen fort nu. Tack för kommentaren Jan!
Hälsningar, Bjarne
Ja jäklar vad det har slagit ut fort, fina bilder med läcker Trana, den verkar inte så blyg, hils, LO
Svar från Bjarne 2018-05-20 09:41
Verkligen, det gäller att hinna njuta nu! Vet inte hur blyg tranan var, ganska långt håll, 400 mm på m43 och beskuren bild. Tack så mycket LO!
Hälsningar, Bjarne