I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Öörebrooo

Jag hamnade i Örebro en kväll. Nej, jag ska inte nämna något om gnällbältet - men oj, nu gjorde jag det! Jag har inte haft så mycket tid att gå runt i den stan förut, men jag upptäckte att det är riktigt fint. Jag gick en sväng längs Svartån och lite i centrum och fick med mig några bilder på den dryga timmen promenaden varade.

#1

#2

Slottet är väl välkänt.

#3

Det pågick något slags konstevenemang i staden. Konst eller konstigt? Döm själva!

#4

Vid Stora Holmen i Svartån.

Inlagt 2017-06-28 21:25 | Läst 1749 ggr. | Permalink
Trevliga bilder därifrån Örebro! Fint där vid slottet, har ett gäng bilder just från slottet och den där fontänen/vattenspegeln., snyggt!/ Björn T
Svar från Bjarne 2017-06-29 21:38
Tack så mycket Björn. Kul du känner igen fontänen!
Hälsningar, Bjarne
Örebro, min födelsestad, men bodde där bara i tre månader, spännande bilder du hittat, funderar över den där konstinstallationen o reflekterar över vilket jäkla slit det måste varit o släpa dit all skit, men det ser lite spännande ut, Må fint, LO
Svar från Bjarne 2017-06-29 21:39
Där ser man, fast då lär du inte minnas mycket! De har verkligen lagt ner tid på att få dit alla stolar, kändes som tusentals. Alla är inte med i bild! Tack så mycket för kommentaren!
Må väl!
Bjarne
Rejält konstig konst, gott om stolar verkar de ha där i Örebro.
Har för mig att det är en trevlig stad att promenera i och fina motiv hittade du.
Svar från Bjarne 2017-06-29 21:39
Tack så mycket Margareta! Det var fint, även om jag kanske inte uppskattade just det konstverket. Fast jag fick ju en annorlunda bild!
Hälsningar, Bjarne
Har varit i Örebrotrakten ganska ofta men då är det oftast runt omkring. Kvismaren, Tysslinge eller Oset som ligger ganska centralt. Sista gången var vi på Hjalmars revy och bodde på ett hotell som låg bredvid slottet. Gatorna påminde mycket om Gävles gator. Alla enkelriktade eller avstängda. Fick köra omkring länge innan vi hittade garaget där bilen skulle stå. Fick till slut tid att vandra omkring och visst är det en vacker stad.
Sten
Svar från Bjarne 2017-06-29 21:40
Tack Sten! Kom med tåget, så jag slapp alla enkelriktade gator!
Hälsningar, Bjarne
Fina detaljer från den staden!
Svar från Bjarne 2017-06-29 21:40
Tack för kommentaren Dan!
Hälsningar, Bjanre