Om mina försök att fota framförallt hundar och natur, men också att försöka utveckla min kreativitet, teknik och mina bilder.

En bild utan hundar

Ja, det gick! Jag kom hem från skogen med en bild utan hundar, men jag fick anstränga mig :) 

På våren och sommaren blir det en del blommor och insekter, men annars så fotar jag absolut mest hundar. Igår tog Spejja och jag en skogstur, började med att lägga ett viltspår till henne så hon skulle få jobba lite. Sen kom kameran fram. Hade bestämt mig för att jag skulle försöka utmana mig själv att fota skog utan att få med någon hund på bild. Gick väl så där, blev rätt många bilder med Spejja. Men så hittade jag den här trädstammen.

 

Inlagt 2021-03-01 12:02 | Läst 684 ggr. | Permalink
Superfina bilder!
Den första har du verkligen lyckats med tycker jag allt, men tänk om din fina vovve hade suttit där och tittat fram genom hålet ;)
Svar från Susan Hanserkers 2021-03-01 18:20
Tack!
Jo det hade ju kunnat bli fint med en hund :).
Annars känner jag att en myra eller skalbagge hade kunnat bli bra. Får gå tillbaka i sommar och plocka en tordyvel eller nåt, jag älskar tordyvlar.
Joakim88 2021-03-01 18:44
Du kan ju ta flera olika bilder på samma motiv, alltså en bild med hunden, en med tordyvlar (va nu det är) och så hitta en skalbagge framöver :)
Svar från Susan Hanserkers 2021-03-01 19:16
Tordyvel är en sorts skalbagge :)
Sån där stor kolsvart skalbagge som man hittar i skogen, med en vackert metallskimrande blå, lila eller grön undersida. Och som kittlas så fantastiskt när den går i handen. Inser nu att jag nog aldrig fotat en tordyvel. Det får bli ett projekt för i sommar.
Joakim88 2021-03-01 20:40
Förstod precis vad du menade nu :)
Ja dem ser man ganska så ofta ute i skog och mark nu till senvåren/sommaren.
Många ligger dock på rygg har jag märkt i slutet på sommaren.
Men de får du ju fotografera :)