Susan Hanserkers foto

Om mina försök att fota framförallt hundar och natur, men också att försöka utveckla min kreativitet, teknik och mina bilder.

En liten björn på myren

Hade en bildidé där jag ville fota på en myr. Tyvärr verkar det vara ganska dåligt med myrar i stockholmstrakten, men jag fick tips om en lättillgänglig på Ingarö. En liten bit att åka från Spånga, men inte så långt att det stoppar mig när jag fått en idé. Tänkte att jag kunde passa på att ta en promenad på Björnö samtidigt, har aldrig varit där men tänkt att jag ska dit någon gång. Och maken var ute och paddlade med en vän så jag hade hela dagen för mig själv och hundarna. (Visserligen följer maken gärna med ut, men jag kan tycka att det är skönt att vara ensam när jag fotar.) Så ut till Ingarö med kamera och hundar. Och ut på myren med vanliga skor på fötterna. Just då kändes det mindre genomtänkt, jag har ändå gått en hel del på myrar så man kan tycka att jag borde tänkt att gummistövlar hade varit ett bättre val. När vi nästan gått runt myren lyckades jag gå ned mig så att vänsterbenet sjönk ned ovan knät, tog några sekunder att dra upp benet igen. Om fötterna varit blöta innan så vad det inget mot var de var nu. Hade jag haft stövlar på mig så hade stöveln garanterat blivit kvar i myren. Dyngsur om både fötter och ben var det bara att vända hemåt, Björnö får bli en annan gång.  

Fick inte till bilden som jag sett i mitt huvud, men blev ganska nöjd med denna. (Bilden är ett panorama/Brenizer-metoden.)  Tycker hon ser ut som en liten björn på myren. Så nu letar jag nya, lättillgängliga myrar (där jag inte riskerar att gå vilse), verkar finnas en större längre ut på Ingarö... 

Postat 2022-09-10 23:23 | Läst 1039 ggr. | Permalink | Kommentarer (7) | Kommentera