Om mina försök att fota framförallt hundar och natur, men också att försöka utveckla min kreativitet, teknik och mina bilder.

Äntligen snö!

Känns inte som jag fotat hundar i snö på flera år, men idag låg snön så där vykorts-fint på trädgrenarna. Jag har nog förändrat ganska mycket i mitt sätt att fotografera de senaste åren och jag upplevde att det var svårt att få till det så att jag blev nöjd. De bakgrunder jag normalt söker när jag fotar hundar i skogen fungerade inte riktigt i snön. Helt klart att det är skillnad att fota om det är snö eller barmark, även om man är i samma skog. Det blev i alla fall några bilder som jag blev nöjd med, även om det inte var "de bilder jag hade tänkt ta".

Inlagt 2021-01-16 20:31 | Läst 570 ggr. | Permalink
Fina bilder på din vän i snön. Jag gillar nog andra bilden bäst för kontakten men de i helfigur i snön är ju också väldigt mysiga. Pälslocken ser ut som gotländska utegångsfår :-)
Hälsningar Lena
en sådan liten sötnos - jag har också en som älskar snö och hoppar och borrar ned nosen - den låg två dagar här i Göteborg
/inger