Om mina försök att fota framförallt hundar och natur, men också att försöka utveckla min kreativitet, teknik och mina bilder.

Den ovärderliga assistenten

Jag har värdens bästa assistent, helt ovärderlig när det ska fotas valpar. Hennes främsta jobb är att se till att de hamnar någorlunda i närheten av bakgrund och ev blixtar.  Utan att riva något. Och gärna tittar in i kameran utan att sätta nosavtryck på linsen. Rätt skönt att kunna ligga på mage och vila medan hon arbetar. Men skrattmusklerna får jobba. Tur att dottern är minst lika förtjust i hundar som jag.

De lite större får ta regi. Mizar, Spejja och Alice

Lön i form av valpmys, men de har rätt vassa tänder.

Inlagt 2019-11-25 19:34 | Läst 625 ggr. | Permalink
Vad är det för hund (den svarta), ser ut som ett kramdjur :)
Svar från Susan Hanserkers 2019-11-25 20:21
Pumi allihop, både de vuxna och valparna. En medelstor vall- och herdehund från Ungern.
Härligt jobb och underbara bilder med hundbus.

Lite personligare fråga, när jag jobbade på arbetsterapin på Jakobsbergs sjukhus, hade vi en mycket trevlig överläkare med samma efternamn som ditt och chefen på sjukgymnastiken, hans fru hette också så. Är det släkt måntro. Namnet är ju inte så vanligt.
Svar från Susan Hanserkers 2019-11-26 10:08
Tack!
Absolut, överläkaren är min morbror.
Margareta Cortés 2019-11-26 10:13
Kul!
Han var mycket omtyckt.