Om mina försök att fota framförallt hundar och natur, men också att försöka utveckla min kreativitet, teknik och mina bilder.

Klantigt värre

Jag har länge irriterat mig på att jag har svårt att orientera mig bland mina bildmappar till hemsidan. Så jag tog tag i problemet och döpte om de flesta. Det visade sig vara en mindre lyckad idé för efter det "hittade" den inte längre bilderna. Om jag hade tänkt mig för bara lite så hade jag börjat med att byta namn på en mapp och sedan kollat eventuella "effekter"... Hade kanske gått att få tag i en back-up, men eftersom det regnar ute och jag inte hunnit bli riktigt frisk efter att maken drog hem corona för ett par veckor sedan så kunde jag lika gärna länka om alla bilderna och behålla den nya mappstrukturen. Passade på att rensa bort lite bilder samtidigt. Nu tror jag att jag fått ordning på allt, men inser att jag har väldigt många bilder som skulle må bra av att redigeras om. Men det jobbet är definitivt inte gjort på en dag, så det får vara tills vidare. Nästa "projekt" denna helg blir att så den första omgången fröer. Lite märkligt känns det att å ena sidan längta efter mer snö, att jag inte är "färdig" med att fota vinterbilder, samtidigt som man planerar sommarens rabatter. Chili, tomat, melon, aubergine, physalis, kål, sallad och basilika att komplettera de perenna kryddorna. Och så sommarblommor. 

 Har inte fotat något sedan senaste blogginlägget så det får bli en gammal bild på en fjäril, tror att den är tagen i trädgården och att det är en oregano som den sitter på. 

Inlagt 2022-01-29 18:43 | Läst 529 ggr. | Permalink
Jag har haft planer på att uppdatera mina bilder både på hemsida och här på FS. Skjuter upp det hela tiden...
Nu fick jag lite mer stt tänka på gäller stt göra en plan.
Mvh Bengt
Blir alltid imponerad av ögonen på dessa fjärilar..Fint..
HaD/Gunte..
Min sambo planterade om de första plantorna för säsongen idag, chili. De tar god tid på sej men är i alla fall på gång. Jag skulle behöva tagga mina bilder mer och bättre men håller mej kvar vid en mapp struktur baserat på årtal.
Hälsningar Lena