Om mina försök att fota framförallt hundar och natur, men också att försöka utveckla min kreativitet, teknik och mina bilder.

Lekt lite i skogen

Blev en skogspromenad idag, passade på att leka lite. Skar ut rundlar i svart papper som jag gjorde hål i form av stjärnor och hjärtan i. Satte dem tätt mot linsen. 50 mm bländare 1,8.

Och så en på dotterns hund. Hon hade lite svårt att koppla av framför kameran när hennes matte och resten av sällskapet vandrade runt och plockade svamp. Inte så lätt för en liten vallhund när flocken inte håller ihop. 

 

Inlagt 2020-11-08 19:45 | Läst 685 ggr. | Permalink
Det är inte alltid lätt att ha koll på alla ”sina” människor... Vår hund brukar få bekymmer när hon har flocken på flera våningsplan - samtidigt är hon inte alltför ivrig att gå på övervåningen för inräkning för då kan hon ju missa någon som kommer in genom yterdörren 😂

Spännande att få se resultatet av din stjärnformade rundel i översta bilden - var det den större eller mindre stjärnan du använde för den?

Ha en fin start på veckan!
/Lisa
Svar från Susan Hanserkers 2020-11-09 20:55
Tack!
Fotot är taget med den större stjärnan. Men vet inte om det hade blivit någon större skillnad med den mindre, kan vara intressant att prova. Liksom att testa med lite större "ljuskällor" och jämföra.