Om mina försök att fota framförallt hundar och natur, men också att försöka utveckla min kreativitet, teknik och mina bilder.

Siluetter

Blev, av naturliga skäl, sjön i helgen. Maken fick välja natthamn förutsatt att det blev antingen en ö där det fanns något trevligt att fota (tex fjärilar...) eller en där hundarna kunde skutta fritt (dvs så liten att vi kan kolla att det inte ligger några fåglar och ruvar eller liknande och att vi hela tiden kan ha hundarna under uppsikt när de är lösa. Och helst inga andra båtar eftersom den ena hunden är riktigt duktig på att stjäla mat från inte ont anande "picnic-folk".) Blev det senare alternativet. En liten ö, kanske 100*20 meter, nästan inga blommor och inte en endaste fjäril i sikte. (Men härliga klippor för både människor och hundar.) Så det blev inte så mycket fotat, men lite lek med siluetter i solnedgångens glitter i havet. Och på sätt och vis är det ju trevligt att bara komma hem med 25 foton som ska gås igenom. 

Inlagt 2021-06-21 16:44 | Läst 507 ggr. | Permalink
Siluetter och solglitter är alltid trevligt...fin hundar också
Alltid vackert med lite bling. Nä 25 bilder är ju inte mycket, men det är väl inte antalet som avgör
Svar från Susan Hanserkers 2021-06-22 21:35
Nej, det är sällan jag kommer hem med mindre än 100 efter en fototur, emellanåt upp mot 800... så 25 på en helg kändes väldigt lite. Men man kanske skulle ha det som en målsättning att begränsa hur många bilder men får ta, kunde vara en nyttig övning,,,
pdahlen 2021-06-22 21:48
Nja, jag har tar hellre hundra bilder för mycket än en bild för lite. Mitt rekord är 950 bilder på 20 minuter :). Men visst det tar ju lite mer tid att välja ut de bästa
Yrket fina bilder! Mvh Mari
Vackra sommarsilhuetter från ön! Hälsningar/ Björn
Gillar verkligen dessa bilder !
Så fina hela högen !
ing-marie
Vackra siluetter, i synnerhet de två första. Dina hundar ser lite roliga ut med öronen som tofsar på huvudet :-) Det blir väldigt tydligt när man ser dem i siluett. När jag fotade hundar sist kom jag hem med över 900 bilder och det tog ju ett tag att gå igenom.
Hälsningar Lena
Jag gillar särskilt bild nr 2 och försöker analysera varför.
Mvh
Bengt