Bilderna i bloggen kan med fördel förstoras!

Premiärkamera på fikapremiär

I förra veckan gick höstsäsongens fikapremiär av stapeln vid Hornstull. Eftersom (sensor)storleken har betydelse, och storleksskillnaden mellan min småbildskamera och min kompaktkamera med 1/1,7"-sensor var orimlig, så hade jag besökt Scandinavian Photo veckan innan. Eftersom jag fikatestat utsnittet 28 mm tidigare kändes det som att det skulle kunna fungera, även om det nu blir 18,3 mm på grund av APS-C-sensor.

Per-Erik (t.v.) och Krister (t.h.) var där.

Och så Affe förstås, som råkade bli lite mindre skarp än tänkt.

Stephan hade också letat sig dit, liksom Claes och Peter som inte kom med på (någon vettig) bild.

Per-Erik i fokus. Tur att bilderna inte ska levereras vare sig till Stomatols reklambyrå eller närmaste stockfotobyrå, för då hade jag nog legat risigt till. Finns det någon byrå som levererar till FÖSiS - Föreningen Ökad Seriositet i Samhället? ;)

En sak som i alla fall är säker, oaktat seriositetsgrad, är att det tar en stund att komma underfund med hur kameran beter sig. Nu har jag inte nöjt mig med ett fikatest, utan kameran är även bland annat katt- och tågtestad. Risk för en fortsättning föreligger, och det kanske är lika bra med tanke på det ekande tomrummet på två månader.

Inlagt 2014-08-27 21:23 | Läst 1877 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?