Bilderna i bloggen kan med fördel förstoras!

Dagny, kom hit och spill - fotofika

Efter att ha missat flera Dagnys och gjort premiär på Twang, så var det dags att återställa ordningen. Jag kom ungefär samtidigt som Lena, men missade Rauni helt. Så här brukar det väl se ut ungefär:

:)

Lenas tröja var oerhört ovänlig mot digitala färgfotograferingsapparater med stort färgomfång. Jag har använt justeringspenseln på tröjan och sänkt exponeringen -0,25 steg och färgmättnaden med -40. Ändå ser det inte helt bra ut, men bättre än vad det gjorde från början då allt bara var en vild överstyrd massa. Det behövs ProPhotoRGB för att få plats med den någorlunda... Jag tänkte på att den nog skulle bli knepig, men det var värre än väntat.

Äsch, lite mer har ingen dött av såvitt känt:

Och lite så här:

Äsch, vi tar en till:

Sedan hade vi ju dalmasen "Engman himself" på besök:

Det var någon som publicerade en bild på något som liknade en fotograferande orangutang, eller åtminstone en nära släkting till en dylik. ;) Så här kan det bli då:

En lite kort rapport sådär. Någon bild på Christer blev det inte och Rauni hade jag tydligen missat med min lite senare ankomst. Förresten kan jag tala om var de som inte var på fikat gömt sig: Gränby Centrums parkering! Jag kom, jag tittade, jag suckade och åkte därifrån. ;)

Inlagt 2012-06-02 20:24 | Läst 1070 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Orangutangen verkar vara en duktig fotograf, att döma av bilderna här!
Svar från ztenlund 2012-06-03 11:37
Apan tar en banan och tackar för komplimangen. ;)