Bilderna i bloggen kan med fördel förstoras!

Dagnyfotofikatjat och ett litet musikaliskt tips...

Som tidigare annonserats i andra bloggar så är det nu på lördagen den 2/3 dags för ytterligare en omgång av Dagnys på Broströms Kafé. Som vanligt drar härligheten igång klockan 10:30.

Fulkopia av Dagnys! ;)

Vad är det då för tips jag dillar om? Jo, denna lördag är det Carte Blanche på UKK. Alltså i den där byggnaden som har åtnjutit viss fotografisk popularitet i somliga bloggar.  Tiden är 16:00 i sal D (bottenvåningen). När jag har varit där har evenemanget, som är gratis så länge man inte bunkrar med mer fika, varit populärt. Att komma lite innan 16:00 är därför sannolikt rekommendabelt om man vill ha en plats längre fram. Jag kan tyvärr inte tala om vilka gäster det blir eftersom det är en del av konceptet att det helt enkelt inte är känt!

Inlagt 2013-02-27 14:26 | Läst 1582 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Intressant tips..
Ha! Du har nästan snott min bild! Men bara nästan...
http://www.fotosidan.se/blogs/rhelena/det-drar-ihop-sig-dagnys-fotofika.htm

Vad har du för kopplingar till Carte Blanche? En av mina kolleger är gift med en av musikerna (de som inte är hemliga), men jag får aldrig någon förhandsinfo om vilka de hemliga gästerna är. Kanske får inte hon heller reda på dem...
Den som tänker fota där rekommenderas telezoom för att inge respekt... Annars kan man bli sparkad blå och gul...
http://www.fotosidan.se/blogs/rhelena/bevare-oss-for-sura-tanter-och.htm?replyto=6515180
Svar från ztenlund 2013-02-28 22:14
Jag hade något minne av att någon använt denna inrättning tidigare i en påa. Nästa gång kanske jag får dra till med frisören på Svartbäcksgatan istället.Jag tror till och med att jag har någon bild som skvalpar runt på hårddisken, men det är nog snö på den...

Nu läste du lite mer bokstavligt än vad jag hade tänkt mig, för jag har inte ett dugg med Carte Blanche att göra. Den ena gästen vet ju musikerna om, men det är ju meningen att den andra ska vara hemlig även för dem; gäst ett ska ju ta med sig gästen två.

Synd att jag inte har en 2,8-telezoom, men det blir ganska bra vikt med min gamla f/4-zoom också. Kan säkert användas att dänga i huvudet på folk som dummar sig! ;)
RHelena 2013-02-28 23:10
Min erfarenhet är att det är definitivt farligare att vara en mobilfotograf "vem som helst" än att sikta med en telezoom... Är därför helt säker på att du kommer att uppfattas som ett proffs med din zoom!