Bilderna i bloggen kan med fördel förstoras!

Hela vägen från Rio till Bestia för en fika

Nej, det gick inte riktigt som vi tänkt oss. Rio var helt igenbommat, i alla fall varianten på Söder nere mot vattnet. Den sorten med Bio före i namnet, vill säga. Efter en snurr runt en del av kvarteret placerades ändalykterna istället på Bestia Cafés uteservering. Några av de som dök upp:


Peter


Per


Affe och Claes

Eftersom jag tyvärr som för det mesta för närvarande skruvat på min bärbara så är det där med vitbalans o. dyl. lite av en gissningslek. Jag tror att den återger cirka -27,5 % av sRGB med en färgtemperatur på 27600 K. ;) En lösning vore förstås att göra allting svartvitt, men det skulle kunna klassas som att fega ur...

Inlagt 2016-07-06 18:36 | Läst 634 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Trevligt fika gissar jag
På min skärm ser bilderna helt OK ut
Svar från ztenlund 2016-07-12 15:25
Jodå, som brukligt, kanske kan tilläggas. :)

Tack, bra att det ser ok ut... Det är lätt att tappa förståndet med skärmen på den bärbara, men jag har inte så mycket att välja på för närvarande. Jag kan ju kolla av mot min iPad Mini2 också, men det är inte direkt heller något större under av färgprecision.