Bilderna i bloggen kan med fördel förstoras!

Nya prylar är tydligen viktigt - och det gäller att få dem nu, nu, nu, igår!

Jo, se, igår tog jag en promenad som fortfarande känns lite i påkarna. Ryggsäcken led redan av viss objektiv (!) överlast, och ett berg papperskopior från Crimson gjorde tyvärr inte att vikten minskade. I sedvanlig ironisk ordning så slutade det med att bara 28:an satt limmad på kameran. När jag gick hemifrån hade jag en tanke om att köra lite tele också... Nog om det, för själva vändan får jag återkomma till i ett senare inlägg. I slutet av denna asfaltökenvandring kom jag dock stövlande bortifrån Gata Regerings 74, och hörde ett jäkla liv uppifrån övre delen av Stockholms paradgata. Vadan detta på en vardagskväll?

Jaha, vi tittar väl från den, i mindre positiva sammanhang, likaledes kända Malmskillnadsgatan. Det verkar vara någon typ av kö, där nedanför Centrumhuset?

Hmm, jaha, ny iFån! Den nya religionen där ett halvätet äpple tillbeds dygnet runt, utom möjligen då någon mobilmast blåst omkull. Jag såg att Svenska kyrkan gjorde reklam på bussen, men jag tror inte att de har en chans...

Det var visst fler som ville sälja. "Kom och teckna ett 789 månaders abonnemang med fördrygad månadsavgift!"

Somliga firar med ballonger och vispar med sökarljus på himlen. Märkligt nog såg jag varken ett halvätet äpple eller någon Batmansymbol i ljuskäglan? Förklara för en som int' begrip'?! ;)

Annars då? Warren Zevons liveversion av "Werewolves of London" skrålar ur högtalarna, Allt måste inte vara nytt, särskilt inte musik! Jag tror nästan att musik är som bilder; det vill säga att det som är bra, bara blir bättre med åren...

Inlagt 2013-10-25 22:13 | Läst 1399 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Stod dessa personer verkligen i kö för att köpa en telefon ??? Fast det antagligen inte var något som helst fel på den de redan hade. Vart är vi på väg?
Hälsningar Lena
Svar från ztenlund 2013-10-27 11:12
Visst gjorde de det!
iPhone 5S (och 5C) hade säljpremiär i Sverige den 25:e och de här bilderna är tagna kring midnatt 24-25 oktober...