Bilderna i bloggen kan med fördel förstoras!

Påminnelse: Dagnys imorgon den 2/11

Imorgon lördag 2/11 är det dags för månadens upplaga av Dagnys. Vi kör från klockan 10:30 och framåt på Konditori Fågelsången.

För den som inte förstått så ligger konditoriet i Uppsala, där Dagny spillt länge.

Den som inte redan är där kan ta ett tåg.

Sedan får man gå i en trappa, men sannolikt inte just den här.

Förhoppningsvis slipper utsocknes sådana här meddelanden.

Se upp när ni ska tillbaka så att ni inte tar fel tåg! Bergsbrunna Express 1 är alltså inte rätt lok. ;) Det är inspirerat av BLJ 4 Långshyttan som på sommaren trafikerar smalspåret som finns i bakgrunden.

Folk har köat ända sedan igår... Nej, ok, det här är Stockholms nation där det tydligen var brutalparty igår. Så här såg det ut kring kl. 22 och det var lika mycket två timmar senare, plus några poliser.

Om någon tycker bilderna ovan ser lite sämre ut än vanligt så beror det på att jag plågade en kompaktkamera för att få de här bilderna. Det var nästan lite synd om den på de två sista och på lekplatsloket fick jag fokusera manuellt... Filerna håller inte riktigt (anm: underdrift) samma klass som "tjockkameran", men den går ned i jackfickan och var i sammanhanget billig. Jag hittar inget som mindre riktigt övertygar mig tillräckligt, så det fick bli en lite mer nödartad lösning för att få något bättre än mobiltelefonen.

Så här såg konditoriet ut med en bättre kamera för ungefär en månad sedan. Den som kommer från Centralstationen får dock se det från andra hållet.

Nu ska jag leta reda på något ätbart och sedan blir det Anna von Hausswolff på UKK är det tänkt. Ses!

Inlagt 2013-11-01 18:45 | Läst 1829 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Gillar kön. Vi ses i morgon.
Hälsningar Lena
Svar från ztenlund 2013-11-03 02:38
Tack, och jo vi sågs. Ha en fortsatt bra helg!
På sista syns ju min BMW-cab :-)
Svar från ztenlund 2013-11-03 02:39
Såg du inte det förra gången bilden var uppe? :) Fast jag tänkte faktiskt inte på det när jag tog bilden, utan jag såg det förs efteråt.
Oj trodde sådana köer inte fanns där faktiskt?! Du plågade lilla kameran rätt bra ändå! Uteblir tyvärr från fikat idag och får ta igen det nästa gång! Ha det gott!
Svar från ztenlund 2013-11-03 02:42
Just nationerna kan det ibland vara just så här vid om det är något "extra", och Stockholms är nog den värsta skulle jag rent spontant tro.

Vi får ses nästa vända då, om det passar. Ha en bra söndag!