Bilderna i bloggen kan med fördel förstoras!

Upp som en sol och ne... plums!

Vän av ordning undrar nu förstås vad i hela fridens namn som avses med rubriken, och med all rätt. Först och främst så kan jag lugna alla som mot förmodan kände en saknad efter mitt förra inlägg. Ikaros vingar har inte smält ännu, åtminstone helt. Sämre gick det dock för objektivlocket till min nya 50:a.

Så här ser en bild som kostar ca 130 kr ut:

För säkerhets skull så har jag inte beskurit, rätat upp den eller dylikt. Den nakna sanningen helt enkelt.

Vad hände då?
Jo, jag tog förstås av objektivlocket och tappade det på bryggan. Med sin eleganta inbyggda fjäder fick den fin studs och min skevdoja lyckades inte hindra det från att ta sig ett sommardopp. Gissa om bryggan är för hög för att man ska nå ned till vattnet? Locket flöt iväg in under för att sedan inte synas till. Jag satte mig och surfade på FS i telefonen. Även en glass slank ned. Förhoppningen att locket skulle flyta ut på något annat ställe då? Icke!

Apropå den här 50:an då? Ett Nikkor AF-S 50/1,8G...
Det är inte alls dumt och jag återkommer senare med lite bilder tagna med det. ;)
Jag kan bjuda på lite booookeehlicious (Kai/DigitalRevTV ;)) på närgränsen och med vidöppen bländare:

En bra illustration av knäppen jag fått också. Fick nämligen för mig att köpa lite vanlig negativ färgfilm och stoppa i min gamla Canon-kompakt som en kul opretensiös grej. Jag var ändå tvungen att köpa ett batteri för att få ut filmen som satt i den så varför inte. Vill det sig illa så kanske jag budar in någon skum kamera på Tradera också. :o)

Inlagt 2011-08-04 13:55 | Läst 1227 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver