Bilderna i bloggen kan med fördel förstoras!

X3x2

Någon begriper säkert rubriken...

Nu funderar jag på om jag ska åka och gömma mig någonstans så att jag slipper bli lika förbannad idag som jag blev igår. Imbecilla loppbemängda babianer som varken kan gå normalt eller stänga en dörr utan att smälla i den så att byggnaden håller på att flyga isär. Mitt tålamod är helt slut efter månader av detta i stort sett alla tider på dygnet, dessutom kryddat med hantverkare som borde ha hunnit renovera ett svart hål vid det här laget.

Inlagt 2012-06-27 16:55 | Läst 2158 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
"Expressen" ser aggresiv ut! Även biljettpriset är i överkant, tur att intercitytågen går till Arlanda C också och till en bråkdel av priset :)

Hälsn. från en som bor i egen barre!
Svar från ztenlund 2012-06-29 11:09
Det går att åka med pendeltåget och byta i Upplands-Väsby också. Någorlunda snart så kommer man inte behöva byta heller. Extraavgiften på Arlanda slipper man förstås inte ändå och att Arlanda Express stannar närmare terminalerna (särskilt T2-T3) går inte att komma ifrån. Fast visst är det dyrt...

Egen barre hade ju varit bra, men så är det inte nu. Jag gillar inte alls lägenhet egentligen av flera anledningar. Enda fördelen är att det blir lite närmare till vissa saker.
Aj aj... I morgon kl 17 och någon timme framåt kan du komma och gömma dig på Katalin. Det vet du väl - Dagnys avslutning!?
Svar från ztenlund 2012-06-29 11:11
Ja, fast det har du ju redan märkt!
Tja, vad säger man när man varken begriper rubriken eller snacket: Coola ner och i morrn är det fotofika!
//ewa
Svar från ztenlund 2012-06-29 11:12
Som jag skrev till Rauni ovan... :)
Jag begriper, jag känner till både tåg och multiplikation...
Svar från ztenlund 2012-06-29 11:10
Tur att någon fattar J-O! :)