Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Refuserad av Galleri FS men jag hänger inte läpp för det :)

591 Exhibition: Mikael Good - Greetings from Latvia - Sveicieni no Latvija!

Min Portfolio har fått en välbehövlig uppryckning och har internationalliserats för att tillmötesgå alla de önskemålen som kommit in på mail från engelskspråkiga besökare.
http://www.chasid.fotosidan.se/portfolios.htm

//Chasid

Inlagt 2010-10-03 23:21 | Läst 3288 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Menar du att du försökte få denna bild antagen på Galleri FS, och den blev refuserad? Tja, du har säkert märkt här på bloggarna att vi numer lutar åt att den som får en bild antagen på Galleri FS får skämmas över att han/hon lyckats åstadkomma något så slätstruket och opersonligt att de antagit det.

Hur det sedan kunnat bli på det sättet, det är något av ett mysterium. Men Galleri FS är ju konstruerat som ett slags kommittéprodukt, det kanske inte krävs någon annan förklaring. Kommittéer är ju i regel medelmåttans triumf.
Svar från Chasid 2010-10-04 08:11
Nej jag har inte försökt få med bilden i Galleri FS, jag ville inte rycka den ur sitt sammanhang. Men jag har skickat in bilder till Galleri FS på skoj, bilder som tidigare har rönt stor uppskattning, de blev givetvis refuserade :)

Galleri FS är mediokratins triumf precis som TV-programmet Idol (American Idol) är det. Många av de riktigt stora artisterna skulle inte kunnat passera idol-juryn. Jag ser framför mig hur en ung Bob Dylan, Bruce Springsteen eller en ung Patti Smith skulle blivit refuserade och ombedda att satsa på en annan karriär än musik...
//Chasid
Refuserad? Jag vet en annan kille som blev refuserad av etablisemanget på sin tid, men som efter sin död blev världshistoriens mest inflytelserike. Så det ska man inte bry sig om, och det tror jag inte heller du gör. Att det man gör kanske kan betyda något för en annan människa är mera värt!
Svar från Chasid 2010-10-04 11:40
Den enda betalningen som betyder något för mig är att de som jag porträtterar får det bättre och så vill jag gärna höra: – Väl gjort min gode och trogne tjänare! När den dagen kommer :)
//Chasid