Almdudler

En fotoblogg där jag skriver när jag känner för det.

Det var länge sedan jag skrev något här.

Får se om jag fortfarande kan få ihop något. Det är inte så ofta jag kikar in på fotosidan numera. Finns bättre källor för att följa vad som händer i kameravärlden. Prylfixeringen fick jag till sist nog av. Ägnar mig numera mest åt att ta bilder och inte spilla tid på att diskutera prykar. Det blir ungefär samma resultat oavsett vilken kamera jag använder. Fast det där intresserar ju inte er.

Det får bli lite av min vanliga rappakalja istället.

Nu lillbrorsan skall vi ha lite högfartsträning. Vi börjar med en uppvärmningsrunda i skogen. Idag skall vi hålla det enkelt. Fullt ös på rakorna och ta det lungt i de skarpa svängarna. Nu kör vi.

Här på rakan stampar du plattan i mattan. Ge järnet brorsan. Beep. Beep. Road runner släng dig i väggen.

Sa jag inte till pysen att ta det lungt i de skarpa svängarna? Skall du hålla på så här för de be husse skaffa en hjälm åt dig. 

Det var ett par bilder från vår Lördag. Det råkade bli fler.

Vet ni förresten om att badsäsongen har startat. Hundarna rapporterar att det är härligt friskt och svalkande. Hundar vet inte hur man ljuger så det måste vara sant.

Kasper, Bamse och jag önskar er en härlig Söndag. Har ni en hund så låt den sträcka ut i naturen och få stimulans för alla sina sinnen. En trött hund är en bra och harmonisk vovve.

Postat 2021-04-11 00:24 | Läst 1493 ggr. | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera