Bilderna i bloggen kan med fördel förstoras!

En kortis från amatörhalvan av Skandisloppet

Jag var egentligen på väg bort till Uppsala Östra igår, enligt tidigare inlägg, men jag passade på att stryka förbi slottet igår. Dagens tävlingar har jag inte varit i närheten av, men det kan det nog finnas andra som har varit.

Dag Hammarskjölds väg var avspärrad till cyklisternas glädje och bilisternas förtret.

Det tar nog allt emot en del på sluttampen. Självklart ställer sig fotografen där. :)

Jag kommer inte helt överens med alla "miljoner" val och funktioner vad gäller den följande autofokusen. Inte så konstigt eftersom jag för det mesta inte använder den.

Till sist en bild på hur det för dagen oerhört svajiga vädret tedde sig när jag var på väg tillbaka ifrån Uppsala Östra. Allt utom snö och hagel, ungefär...

Inlagt 2012-05-13 22:26 | Läst 1647 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Vad folktomt det var! "Risken" för skurar kanske skrämde iväg eventuella intresserade?
Svar från ztenlund 2012-05-15 00:03
Kanske, men det här var ju slutet på amatörloppet som gick ute på landsvägarna. Samtidigt pågick ju även ett proffslopp, som om jag förstått saken rätt cyklade en bana med flera varv. De passerade aldrig upp på borggården, utan hade både start och mål på Dag Hammarskjöld. Jag såg dem skymta förbi ett varv när jag gick över borggården, fast det var inte direkt någon särskilt omfattande folksamling någonstans. Lite mer än vad som syns på bilderna, men det kändes lite halvöde faktiskt. Hur det såg ut på söndagen vet jag inte, men det kanske var bättre för det loppet hade betydligt kortare varv om jag förstått saken rätt.