En fotoblogg där jag skriver när jag känner för det.

MC tur, Göteborg via Norge till Båstnäs och retur.

Äntligen börjar det bli lite värme i luften. Min äldste son och jag passade på att besöka ett ställe jag länge haft på listan att se och fota. Det blev nätta 510 km innan vi var hemma igen.

Mer bilder och en resebeskrivning finns i länken nedan:

http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=573047

Ett smakprov.

Inlagt 2010-04-26 11:52 | Läst 5069 ggr. | Permalink
Trevligt reportage med massor av bra bilder, synd att det är så långt dit bara.
Mvh /Claes
Kul att läsa och se bilderna. Det råder nog delade meningar om vad som är bra vägar men beläggningen på vägarna i Norge är vida överlägsen Sveriges vägar. Att de är krokiga med bra asfalt är väl en helt annan sak, en helt annan sak :) /FW
När jag kört touring in Norge har jag lärt mig att jag ofta inte kommer så långt per dag. Ofta för krokiga och smala vägar för det, men med bra beläggning Med andra ord perfekt för att köra MC.
Detsamma gäller ju för övrigt när man snurrar i Alperna. Mer kurvor än raksträckor, serpentinkurvor och vägar med bra beläggning som går upp och ner i bergen. Sedan blir det ju gärna många stopp för att fota. Kan det bli bättre?