En fotoblogg där jag skriver när jag känner för det.

Vad gör man när man har svårt att somna?

Jo man leker med bilderna man tog ikväll på promenaden med den lille svarte. För medan han rusar runt bland träden så är det bra att ha kameran att sysselsäta sig med. Även i ikväll blev det några bilder fast vi inte var på något bra ställe. Fast det är också en bra övning att trots allt försöka få till några halvbra resultat. Så medan jag väntar på att ögonlocken skall börja kännas tunga har jag lekt med några av bilderna i On1.

Att gå i skogen när det närmar sig solnedgången är lite mörkt. Tack gode gud för den digitala tekniken. Hade inte blivit så många bilder här med Kodachrome 25 i kameran.

Här i skogen vid Skändla utanför Göteborg bodde det människor för minst 7 000 år sedan. Kankse tidigare. Det vet man eftersom man hittat rester av arbete med flinta här på Skändla berget. Det finns också flera gravrösen.

Det finns idag en vandringsled runt berget. Fast den lille svarte och jag är ju äventyrare så vi lämnar leden och hittar våra egna vägar. Bland annat upp på berget.

Till sist är vi ute ut skogen och har kommit ut på fälten. Den lille svarte gör vad han brukar. Kör full gas i det höga gräset.

Till sist är vi tillbaka på en liten landsväg och kan börja ta oss tillbaka mot bilen. Här är förutsättningarna lite bättre för hyfsade bilder.

LIte dramatiska moln och solen på väg ner är aldrig fel.

Läs nu det här i morgon bitti och inte nu i natt. Gå och lägg er. 

Den svarte sover redan, troligen min säng så han får krypa ner till sin egen Bean bag., och nu skall jag göra honom sällskap i sovrummet.

God natt.

Inlagt 2016-07-21 01:21 | Läst 867 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Jag gillar den svarte i gräset, kanske för att det är en så fin hund men också för att den inte är "perfekt" utan det är en massa gräs i vägen. Bilden under är inte tokig den heller. Fint djup och konverteringen gör sitt till.
Hälsningar Lena
Svar från Flash Gordon   2016-07-21 14:47
Kul du gillar ett par av bilderna. Nej den lille svarte är inte till sin fördel på bilden. Fast vem är det när man just dragit fram i fullfart i ett krondike och sprungit sig riktigt trött.